ΘΡΗΝΟΣ στον Πύργο για το θάνατο του 20χρονου Αντώνη-Πήγε να σταματήσει καυγά και το πλήρωσε

Δέχθηκε πυροβολισμό στον θώρακα-Πρώτη ανάρτηση 14:05

ΘΡΗΝΟΣ στον Πύργο για το θάνατο του 20χρονου Αντώνη-Πήγε να σταματήσει καυγά και το πλήρωσε

​Στα μαύρα ντύθηκε η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Ηλείας μετά τον τραγικό θάνατο του 20χρονου Αντώνη Καρούτα, ο οποίος πήγε να σταματήσει έναν καυγά και βρέθηκε με μια σφαίρα στο θώρακα.

Σύμφωνα με το Ηλεία Live, γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ο 20χρονος μαζί με έναν 23χρονο φίλο του πήγαν στο σπίτι ενός 27χρονου με τον οποίο ο 23χρονος είχε διαφορές για μία κοπέλα.

dolofonia.jpg

Τα αίματα άναψαν και οι δύο νεαροί άρχισαν να καυγαδίζουν και πιάστηκαν στα χέρια. Ο άτυχος Αντώνης κι ένας ακόμα φίλος του 27χρονου προσπάθησαν να τους χωρίσουν και να σταματήσουν τον καυγά.

Τότε όμως βγήκε από το σπίτι ο πατέρας του 27χρονου, κρατώντας στα χέρια του μια καραμπίνα και ζήτησε στον Αντώνη Καρούτα και το φίλο του να φύγουν από την αυλή του.

Βλέποντας ότι ο καυγάς δεν σταματά πυροβόλησε προς το μέρος των δύο νεαρών και η σφαίρα βρήκε τον Αντώνη στο θώρακα.

20160721_122214.jpg

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στο τραύμα του.

Ο 56χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, στον οποίο υποστήριξε πως δεν ήθελε να πυροβολήσει αλλά να τους εκφοβίσει.

Φωτό από patrisnews, Ηλεία Οικονομία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top