Μία ΑΛΗΘΙΝΗ φιλία! ΣΥΓΚΙΝΕΙ η κολλητή της Ασπασίας που πυροβόλησε στο κεφάλι ο πατέρας της

Την φροντίζει και την επισκέπτεται συχνά στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα- "Η παρέα ��αι η αγάπη είναι το πιο σημαντικό από όλα" λέει η 20χρονη

Μία ΑΛΗΘΙΝΗ φιλία! ΣΥΓΚΙΝΕΙ η κολλητή της Ασπασίας που πυροβόλησε στο κεφάλι ο πατέρας της
​Η ιστορία της Ασπασίας δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Ένα κορίτσι στο άνθος της ηλικίας του καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι, όταν ο πατέρας της θέλοντας να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του (και μητέρα της Ασπασίας), πυροβόλησε το παιδί του στο κεφάλι.
Από τον Αύγουστο του 2013, η Ασπασία δεν μπορεί να μιλήσει, ούτε να κινηθεί. Δίνει τη μάχη της σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα, έχοντας στο πλευρό της τη μαμά της Σπυριδούλα, τον σύντροφό της μητέρας της, Κώστα, -ο οποίος της συμπεριφέρεται σαν πραγματικός πατέρας-, αλλά και την κολλητή της φίλη, Κατερίνα.
Η 20χρονη μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκινεί με τα λόγια της για την Ασπασία… και με το μεγαλείο της ψυχής της, στο Γολγοθά που περνά η φίλη της.
«Είναι η ίδια που ήξερα και πριν. Πηγαίνω εκεί πέρα, την βάφω, της φτιάχνω τα μαλλάκια, πηγαίνουμε βόλτες κάτω στο κέντρο με το καροτσάκι, ψωνίζουμε. Της είπα την τελευταία φορά ότι θέλω να γίνει κουμπάρα μου και να με παντρέψει, όπως είχαμε συμφωνήσει από παλιά» περιέγραψε η Κατερίνα.
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί. Πιστεύω ότι η παρέα και η αγάπη είναι το πιο σημαντικό από όλα» πρόσθεσε το κορίτσι που δεν έχει σταματήσει να την επισκέπτεται από την πρώτη μέρα.
Βέβαια, ακόμη πιο συγκινητικά είναι τα λόγια της μητέρας της Ασπασίας, Σπυριδούλας, για την Κατερίνα. «Όταν η Ασπασία ήταν στην εντατική καλωδιωμένη, η Κατερίνα έτρεχε και την αγκάλιαζε. Δεν υπολόγιζε τίποτα, ακόμη κι αν “χτυπούσαν” τα μηχανήματα. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η Κατερίνα «καλύπτει» κατά κάποιο τρόπο τα κενά που μου αφήνει η Ασπασία… η αγκαλιά της, το χαμόγελό της. Για την Ασπασία η Κατερίνα είναι σχέση ζωής».
Δείτε τη συγκινητική συνέντευξη
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top