Κρήτη:ΟΛΗ η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του 16χρονου που έκανε την καρδιά του να σταματήσει

Συγκλονισμένοι οι καθηγητές και οι συμμαθητές του

Κρήτη:ΟΛΗ η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του 16χρονου που έκανε την καρδιά του να σταματήσει

​Ανείπωτη θλίψη έχει πλημμυρίσει τις ψυχές των φίλων και των συγγενών του 16χρονου Βαλεντίνου, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή σε ξαπλώστρα παραλίας της Κρήτης.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, δημοφιλές στο σχολείο και το αγαπούσαν όλοι. Ένα παιδί αξιαγάπητο, πολύ ζωντανό. Φαινόταν να χαίρεται την κάθε στιγμή. Ναι, γνωρίζαμε ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσο σοβαρό όμως. Είναι τόσο κρίμα που έφυγε», δήλωσε κλαίγοντας στα Ρεθεμνιώτικα Νέα η διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ, Ευαγγελία Σειραγάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το χαμογελαστό παιδί αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, αλλά δεν τον είχαν κάνει να το βάλει κάτω.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα Ρεθεμνιώτικα Νέα, το σχολείο ενημερώθηκε σχετικά πριν από λίγους μήνες, όταν και χρειάστηκε να απουσιάσει για ένα διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν ο Βαλεντίνος που αγαπούσε πολύ το ποδόσφαιρο, σε έναν αγώνα με την ομάδα στην οπ��ία έπαιζε λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί φαίνεται να διαγνώστηκε πρώτη φορά ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Οι γονείς του μάλιστα δεν έχασαν χρόνο και έκλεισαν ραντεβού στο Ωνάσειο για να εξεταστεί το παιδί και να πάρουν οδηγίες από τους γιατρούς.

Την περίοδο μάλιστα που απουσίαζε από το σχολείο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Όταν δε, επέστρεψε, φέρεται να διαβεβαίωνε τους καθηγητές του και τους φίλους του ότι όλα είναι καλά και ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Όταν όμως στις αρχές του χρόνου ζητήθηκε από τους μαθητές που ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο με τη σχολική ομάδα να προσκομίσουν το προβλεπόμενο πιστοποιητικό υγείας, ο 16χρονος δεν το έκανε, αλλά δεν διευκρίνισε στον γυμναστή του το λόγο. Έτσι κι εκείνος δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στην ομάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν τέλος, πως οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν αναγκαία μια επέμβαση για την τοποθέτηση μηχανικής στήριξης στην αδύναμη καρδιά του.

Όμως ο Βαλεντίνος, φέρεται να μην ήθελε να συνεργαστεί με τους γιατρούς, παρά τις εκκλήσεις τόσο εκείνων, όσο και των γονιών του.

Η οικογένειά του ήλπιζε μέχρι τελευταία στιγμή ότι θα καταφέρει να τον πείσει να συνεργαστεί, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβαν… Η καρδιά του δεν άντεξε και «έφυγε» σκορπίζοντας πόνο και θλίψη.

Διαβάστε επίσης:

ΚΛΑΙΕΙ όλη η Κρήτη για τον Βαλεντίνο- ΑΥΤΟΣ είναι ο 16χρονος που πέθανε στην παραλία

ΘΡΗΝΟΣ στο Ρέθυμνο:Πέθανε στην ξαπλώστρα παραλίας 16χρονος-Οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμόταν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top