ΑΥΤΟΨΙΑ STAR-Μετέτρεψαν γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας σε hot spot με το έτσι θέλω!

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα

ΑΥΤΟΨΙΑ STAR-Μετέτρεψαν γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας σε hot spot με το έτσι θέλω!

​Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο το City Plaza στην οδό Αχαρνών κατέλαβαν αλληλέγγυοι για να φιλοξενήσουν πρόσφυγες και μετανάστες με την ιδιοκτήτρια να αντιδρά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Βαγγέλης Γκούμας με την κάμερα του Star, έκανε αυτοψία στους χώρους του αυτοσχέδιου hot spot.

Με εμφανή την απουσία του κράτους οι αλληλέγγυοι έσπασαν κλειδαριές , το κατέλαβαν, το καθάρισαν και μέσα σε λίγες ημέρες έστησαν χωρίς καμία ενόχληση έναν «αυτοσχέδιο καταυλισμό» για να φιλοξενηθούν πάνω από 180 πρόσφυγες και μετανάστες.

Μέχρι και ανακοινώσεις αναρτήθηκαν από τους αλληλέγγυους για το πρόγραμμα των ομάδων περιφρούρησης, τις ώρες και τις βάρδιες στην ρεσεψιόν.

ηηηηη.jpg

«Θεωρούσαμε σκανδαλώδες να υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο με 500 κρεβάτια και σε καλή κατάσταση, την ώρα που παιδιά κοιμούνται στο δρόμο και στις λάσπες», είπε στην κάμερα του Star αλληλέγγυος.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου η οποία όπως λέει προσπαθεί να το πουλήσει εδώ και πολύ καιρό, έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι διαμένουν στην περιουσία της χωρίς καμία άδεια. Υποστήριξε ότι σε όποια υπηρεσία και αν απευθύνθηκε για να απομακρυνθούν οι καταληψίες της περιουσίας της δεν βρήκε προς το παρόν ανταπόκριση.

«Αν ο καθένας από εμάς κάνει του κεφαλιού του, φαντάζομαι ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα μπαίνουν και σε σπίτια και θα πετάνε κόσμο έξω γιατί έτσι γουστάρουν. Γιατί οι πρόσφυγες από ότι φάνηκε τελικά ήταν απλώς μια δικαιολογία», ανέφερε η Αλίκη Παπαχελά.

Η κάμερα του Star πήγε σε όλους τους χώρους του αυθαίρετου hot spot. Κατέγραψε έναν παιδότοπο για τα παιδιά των μεταναστών, τραπεζαρία ακόμη και κουζίνα όπου σεφ ετοίμαζε το φαγητό.

δφδφσδφσ.jpg

��τα δωμάτια αλλά και στους υπόλοιπους χώρους υπήρχε πλήρης εξοπλισμός και ηλεκτροδότηση.

Η ιδιοκτήτρια η όποια υποστηρίζει ότι εκ παραδρομής είχε κάνει like στο Facebook για την κατάληψη, έχει πλέον καταφύγει στην νομική οδό για να απομακρύνει τους καταληψίες από την περιουσία της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top