ΕΣΠΑΣΑΝ στο ξύλο παιδόφιλο μετανάστη στην Ειδομένη! Τον κατηγορούν για βιασμό 7χρονης-ΦΩΤΟ

Έγινε χαμός

ΕΣΠΑΣΑΝ στο ξύλο παιδόφιλο μετανάστη στην Ειδομένη! Τον κατηγορούν για βιασμό 7χρονης-ΦΩΤΟ

​Σοκάρουν οι καταγγελίες για βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού στην Ειδομένη, οι οποίες ήρθαν στο «φως» μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ προσφύγων στον καταυλισμό.

Όπως έγινε γνωστό, ένας πρόσφυγας κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 7χρονο κορίτσι μέσα στις τουαλέτες του καταυλισμού.

Όταν ο άνδρας εντοπίστηκε, μια ομάδα ανδρών άρχισε το λιντσάρισμα του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα πολλά άτομα να καταλήξουν στις σκηνές των γιατρών.

Χάρη στην παρέμβαση μελών εθελοντικών οργανώσεων και αστυνομικών, τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το εξαγριωμένο πλήθος παρέδωσε στα χέρια της αστυνομίας τον κατηγορούμενο για βιασμό του ανήλικου παιδιού.

Συμπλοκή σημειώθηκε όμως και νωρίτερα μεταξύ προσφύγων στην Ειδομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο Αφγανοί συνεπλάκησαν με έναν Σύρο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου υπέστησαν ελαφρά τραύματα, πιθανότατα από χρήση μεταλλικών αιχμηρών αντικειμένων.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα και στο λιμάνι του Πειραιά, όταν πρόσφυγες και μετανάστες πιάστηκαν στα χέρια για τα τρόφιμα που μοίραζε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι πρόσφυγες εκσφενδόνιζαν ότι αντικείμενο έβρισκαν μπροστά τους ενώ οι εθελοντές βρέθηκαν ανάμεσά τους με σκοπό να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

eidomeni-paidofilos-tessera.jpg

324CAB5C00000578-3497672-image-m-14_1458245442619.jpg

324CAB2A00000578-3497672-image-a-11_1458245418574.jpg

Πηγή: Daily Mail

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΞΥΛΟ μεταξύ προσφύγων για το συσσίτιο στον Πειραιά

Στην Κοζάνη θα φιλοξενηθούν 40 ορφανά προσφυγόπουλα- Θα πηγαίνουν στο διαπολιτισμικό σχολείο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top