Διψούσε για ΑΙΜΑ ο τζιχαντιστής του Έβρου- «Από την Ελλάδα θα μπορούσε να περάσει και ο αρχηγός

Μία έκθεση ΣΟΚ για τις ελλείψεις στους ελέγχους στα ελληνικά νησιά

Διψούσε για ΑΙΜΑ ο τζιχαντιστής του Έβρου- «Από την Ελλάδα θα μπορούσε να περάσει και ο αρχηγός

​Ο τρόμος έχει σκεπάσει για τα καλά την Ευρώπη με τους Τζιχαντιστές αλλά και την προσφυγική κρίση να αποτελούν τα πιο σημαντικά προβλήματα αυτή την στιγμή για την ήπειρο.

Η εμπιστευτική έκθεση του Κέντρου Κοινών Αναλύσεων και Στρατηγικής για την Παράνομη Μετανάστευση (Gasim) για το τι συμβαίνει στη χώρα μας με τους πρόσφυγες, που αποκαλύπτει η Real News, προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα με την Gasim, μέλη της οποίας βρίσκονται σε ελληνικά νησιά και παρακολουθούν την κατάσταση σε καθημερινή βάση, οι ελληνικοί έλεγχοι έχουν τόσα κενά που θα μπορούσε να περάσει ακόμα και ο αρχηγός του ISIS.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι πολλοί αιτούντες άσυλο, ανάμεσα στους οποίους και παιδιά, ζουν στην Ελλάδα άστεγοι και κάτω από άθλιες συνθήκες ενώ περιγράφει την κατάσταση στη χώρα ως «απάνθρωπη» .

Μάλιστα, βλέπει και παιχνίδια σκοπιμότητας πίσω από την κατάσταση που επικρατεί ώστε οι πρόσφυγες να εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατόν την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, στοιχεία από τη δ��κογραφία για την υπόθεση του τζιχαντιστή που συνελήφθη στο Έβρο (δείτε εδώ περισσότερα) βλέπουν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν τρόμο.

«Προς όλους αυτούς που αναρωτιούνται γιατί οι μουτζαχεντίν (ένας άλλος όρος για τους τζιχαντιστές) του ISIL δεν μπορούν να δράσουν στην Παλαιστίνη, να τους πω ότι φυσικά και μπορούν... Αν πάω εγώ εκεί και τον Χάνιμπαλ Λέκτερ θα κάνω να μοιάζει με...γατάκι».

Αυτά τα ακραία λόγια ανήκουν στον Μισράντ Μπεκτάσεβιτς, ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, και αποτελούν ανάρτηση που είχε κάνει παλαιότερα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο 29χρονος «Μάξιμους», όπως είναι γνωστός στις μυστικές υπηρεσίες του... πλανήτη, από το «βαρύ» βιογραφικό του, κατηγορείται ότι είναι ένας από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Λεβαντίνης ή ISIL.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, αστυνομικές πηγές τόνισαν με νόημα πως ενώ για τον 29χρονο είχε προβλεφθεί το μέτρο της διακριτικής επιτήρησης, οι Αρχές της Σουηδίας από όπου προερχόταν, δεν ενημέρωσαν όπως όφειλαν τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές Αρχές για τις κινήσεις του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top