ΜΟΝΟ στο star.gr: «Στην Ασπασία αρέσει το τραγούδι που της έγραψαν»- Δείτε τι λέει η μάνα της

«Υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν και αυτό μας μαλακώνει»

ΜΟΝΟ στο star.gr: «Στην Ασπασία αρέσει το τραγούδι που της έγραψαν»- Δείτε τι λέει η μάνα της

​Βαθιά συγκινημένη από την αγάπη αλλά και το τραγούδι που γράφτηκε για την κόρη της είναι η μητέρα της Άσπας από το Άργος, η οποία είδε το σκληρό πρόσωπο της ζωής όταν την πυροβόλησε ο πατέρας της!

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το star.gr, διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι ηχογράφησαν ένα τραγούδι για την Άσπα (μπορείτε να το ακούσετε εδώ)… Του στίχους του κομματιού υπογράφει η εκπαιδεύτρια του σκύλου φύλακα της Ασπασίας, Μάικ, Έλενα Παλάγκα.

010216133324_4284.jpg
Η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου αποκαλύπτει στο star.gr πως το τραγούδι δεν έγινε για να μαζέψουν λεφτά για τη θεραπε��α της αλλά για να περάσουν ένα μήνυμα…

«Υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν και αυτό μας μαλακώνει. Μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Το τραγούδι γράφτηκε για να περάσουν ένα ισχυρό μήνυμα για την Ασπασία, για όλα τα παιδιά που είναι σαν την Ασπασία. Είναι η πρώτη περίπτωση στην Ελλάδα που αποκτά σκύλο φύλακα».

Η ίδια ευχαριστεί όλους τους συντελεστές ενώ τονίζει πόσο σπουδαίο είναι αυτό που έκαναν για την κόρη της.

Resizer (4).jpg
«Αυτό το τραγούδι είναι σπουδαίο. Μάλιστα, θα τολμήσω να πω μοναδικό. Είμαι πολύ συγκινημένη για όλο αυτό. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές. Κατάφεραν να περάσουν ένα δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους με ιδιαιτερότητες όπως είναι η Άσπα μου».

Όσο για το αν το τραγούδι άρεσε στην «πρωταγωνίστρια» της ιστορίας που περιγράφουν οι στίχοι του η μητέρα της απαντάει στο star.gr: «Της άρεσε πολύ. Της το βάζω συνέχεια να το ακούει και μάλιστα δυνατά. Όταν το βάζω γυρνάει τα μάτια της στον υπολογιστή από όπου ακούγεται η μουσική».

Της Αλέκας Νικόλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top