Σύζυγος Καντάρη:«Είναι μια δικαίωση για τον Μανώλη,αλλά δυστυχώς δεν αρκεί για να γυρίσει πίσω»

Τι λέει μετά την απόφαση του Εφετείου που δεν χάρισε ούτε μέρα στους δύο Πακιστανούς

Σύζυγος Καντάρη:«Είναι μια δικαίωση για τον Μανώλη,αλλά δυστυχώς δεν αρκεί για να γυρίσει πίσω»
​Ούτε μια μέρα δεν μείωσε το Εφετείο την ποινή των δύο Αφγανών κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, για μια βιντεοκάμερα πριν από πέντε χρόνια, στο κέντρο της Αθήνας.
«Είναι μια δικαίωση για τον Μανώλη, αλλά δυστυχώς δεν αρκεί για να γυρίσει πίσω», είπε βουρκωμένη η σύζυγός του.
Με δάκρυα στα μάτια άκουσε την απόφαση των δικαστών να επιβάλουν και πάλι ισόβια και 23 χρόνια στους δυο Αφγανούς που σκότωσαν τον άντρα της. Η Σιμόνα Βιρτζίλι, η γυναίκα που τη μέρα που γεννούσε την κόρη τους, έχασε από τα χέρια των αλλοδαπών τον άντρα της, περιέγραψε και το δυσαναπλήρωτο κενό που άφησε η απώλεια του Μανώλη Καντάρη.
«Τα παιδιά το βιώνουν σαν απουσία που κοστίζει πολύ» δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.
Τα παιδιά της, λέει, γνωρίζουν πως ο πατέρας τους σκοτώθηκε. Το πρωινό της 10ης Μαΐου 2011, ο σύζυγός της κατέβηκε στην οδό Ηπείρου για να πάνε στο μαιευτήριο και να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Εκεί τρεις αλλοδαποί τον σκότωσαν για να του αρπάξουν την βιντεοκάμερα. Λίγες ώρες αργότερα γέννησε ένα κοριτσάκι που ονόμασε Εμμανουέλα και δυο ημέρες μετά έθαψε τον άνδρα της.
Σημειώνεται ότι η απόφαση του Εφετείου συνάδει με την πρωτόδικη απόφαση, παρά τους ισχυρισμούς των δύο Αφγανών ότι τη δολοφονία τη διέπραξε ο τρίτος δράστης, ένας Πακιστανός, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top