ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΡΩΤΟΣ των πρώτων στο νομό Μαγνησίας: συγκέντρωσε 19.459 μόρια!

Τι λέει ο ίδιος

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΡΩΤΟΣ των πρώτων σ��ο νομό Μαγνησίας: συγκέντρωσε 19.459 μόρια!

​Ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας, Θωμάς Βα��ιλούδης, πέτυχε τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο νομό Μαγνησίας!

Η ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων του νομού στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, έφερε τον μαθητή, Θωμά Βασιλούλη, πρώτο ανάμεσα στους αριστούχους του νομού. Συγκέντρωσε συνολικά 19.459 μόρια.

Ο Θωμάς Βασιλούλης, έδωσε πανελλήνιες στη θετική κατεύθυνση. Τι κι αν τα θέματα στα μαθηματικά και τη φυσική, θεωρήθηκαν από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών και αποτέλεσαν για πολλούς υποψηφίους βαθμολογικό «Βατερλό»;

«Δυσκολεύτηκα σε όλα τα μαθήματα. Περισσότερο στη Βιολογία. Βεβαίως και τα μαθηματικά ήταν απαιτητικά», σχολιάζει ο ίδιος.

Όπως επισημαίνει, το αποτέλεσμα ήρθε με συστηματική μελέτη και καλές βάσεις σε όλη τη διάρκεια της σχολικής ζωής.

«Είχα τη σειρά μου σε όλη τη διάρκεια του Λυκείου. Φέτος φυσικά μελέτησα πιο πολύ», αναφέρει ο Θωμάς Βασιλούλης.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν κλείστηκε στο δωμάτιό του μαζί με τα βιβλία του. «Ολα χρειάζονται και κυρίως για την ψυχολογία. Εκτός από τη μελέτη φρόντιζα να έχω ελεύθερο χρόνο και έκανα και τις βόλτες μου. Βοηθάει και στις επιδόσεις και στην ψυχολογία», εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος.

Με τους βαθμούς στο χέρι, ο Θωμάς ονειρεύεται το μέλλον. Θα δηλώσει Ιατρική Θεσσαλονίκης και η ανακοίνωση των βάσεων των σχολών στα τέλη Αυγούστου, ελπίζει να του δώσει το πολυπόθητο εισιτήριο εισόδου στη Σχολή. Είναι άλλωστε για τον ίδιο όνειρο ζωής να γίνει γιατρός.

«Από μικρός ήθελα να γίνω γιατρός. Επηρεασμένος ίσως από το θείο μου. Κυρίως όμως από την επιθυμία μου να μπορώ να βοηθώ τους συνανθρώπους μου», δήλωσε ο αριστούχος μαθητής.

Η επιτυχία του γέμισε υπερηφάνεια την οικογένειά του και φυσικά το 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Ιωνίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top