Οι Ευρωπαίοι επιλέγουν κρουαζιέρα στην Ελλάδα

Έχει ��ημειωθεί αύξηση των τουριστών

Οι Ευρωπαίοι επιλέγουν κρουαζιέρα στην Ελλάδα

​Περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι είναι οι Ευρωπαίοι που επιλέγουν φέτος την Ελλάδα για κρουαζιέρα, αυξάνοντας έτσι τους τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας.

Ο Σόιμπλε γκρινιάζει για την Ελλάδα και οι συμπατριώτες του κλείνουν θέσεις στα κρουαζιερόπλοια για να έρθουν για διακοπές στη χώρα μας. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα στοιχεία από τις κρατήσεις της Celestyal Cruises. Μέχρι στιγμής η αύξηση έχει φθάσει το 83% ενώ αυξημένη είναι και η ζήτηση από την Ισπανία που φθάνει μέχρι στιγμής το 79%.

Αυτό που φρενάρει τόσο τις κρατήσεις στα κρουαζιερόπλοια όσο και τις επενδύσεις είναι η πολιτική αστάθεια καθώς όπως λένε άνθρωποι της κρουαζιέρας οι ξένοι φοβούνται μην κλείσουν τα ΑΤΜ.

Η κρουαζιέρα στη χώρα μας έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια προφέροντας θέσεις εργασίας σε πολλούς.

Οι κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά μπορεί να είναι 3 ημέρες όπως το ειδυλλιακό Αιγαίο αλλά και επταήμερες… με προσεγγίσεις και στα τουρκικά παράλια σε οικονομικές τιμές.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΤΕ η αύξηση των τουριστών στην Ελλάδα το πρώτο πεντάμηνο έφθασε στο 10,5% ενώ σημειώθηκε πτώση των αφίξεων στα αεροδρόμια του Ηρακλείου κατά 3,6% και στο αεροδρόμιο της Ρόδου κατά 2,8 %.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top