Παιδικά Χωριά SOS: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Διάγνωση και Θεραπεία» που ωφέλησε 2.950 άτομα

Απευθύνθηκε σε οικογένειες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη

​Πριν 2 εβδομάδες ολοκληρώθηκαν οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες για οδοντιατρικά, οφθαλμολογικά και παιδιατρικά προβλήματα, που αντιμετώπιζαν παιδιά, που οι οικογένειές τους πλήττονται από την κρίση και υποστηρίζονται από τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το πρόγραμμα «Διάγνωση και Θεραπεία» απευθύνθηκε σε οικογένειες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη. Ο συνολικός αριθμός των άμεσα και έ��μεσα επωφελούμενων ήταν 2.950 άτομα, εκ των οποίων τα 1.092 ήταν παιδιά και έφηβοι ηλικίας από 7 έως 18 ετών, που έλαβαν και τις δωρεάν θεραπείες για τα προβλήματα που είχαν.

ododiatrika.jpg

Το πρόγραμμα αυτό διαφοροποιήθηκε στο ότι δεν εστιάζει μόνο στην πρόληψη αλλά προβαίνει και στη θεραπεία και αποκατάσταση των περιστατικών που εξετάστηκαν, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα.

Στην επιτυχία του διαγνωστικού και θεραπευτικού αυτού προγράμματος συνέβαλαν 60 εθελοντές παιδοδοντίατροι, μέλη της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, ο Σύλλογος Φωτεινά Χαμόγελα, το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, που προσέφερε την οδοντιατρική κινητή μονάδα, οι Γιατροί του Κόσμου και το Οφθαλμολογικό Αθηνών μαζί με πολλούς οφθαλμιάτρους και παιδιάτρους.

DSC02267.jpg

Όλο το πρόγραμμα «Διάγνωση και Θεραπεία», χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από την Johnson & Johnson Ελλάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top