Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

Έφυγε από την μπαλκονόπορτα. Φόβοι ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της-Πρώτη ανάρτηση: 07:38

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη

​Από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό, απέδρασε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Β. Σταμάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη πρέπει να απέδρασε από το ψυχιατρικό ίδρυμα μεταξύ 01:00 και 05:00 τα ξημερώματα, ενώ εικάζεται ότι έφυγε από την μπαλκονόπορτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Δρομοκαΐτείο βρήκαν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή στις 05:00 το πρωί που έγινε η τελευταία καταμέτρηση και ειδοποίησαν την αστυνομία κατά τις 06:00.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου, Ι. Πρώιος, στο Mega, η Βίκυ Σταμάτη φρουρούνταν, καθώς εκεί εκτίει την ποινή της και η μπαλκονόπορτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο. Εικάζεται λοιπόν ότι με κάποιο τρόπο κατάφερε να παραβιάσει το λουκέτο και να αποδράσει.

Μια ακόμα ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, αναφέρει ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος που φρουρούσε την σύζυγο του Α. Τσοχατζόπουλου, αποκοιμήθηκε, κι έτσι εκείνη βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει.

Υπενθυμίζεται ότι χθες απορρίφθηκε για πέμπτη φορά το αίτημα αποφυλάκισης της κας Σταμάτη και αυτό φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της να προχωρήσει στην ενέργεια αυτή.

Όπως είπαν και οι συνήγοροί της, Α. Κούγιας και Φ. Ραγκούσης, στο Mega και τον ΑΝΤ1, επικοινώνησαν μαζί της χθες το βράδυ και η Βίκυ Σταμάτη ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, προειδοποιώντας τους ότι θα αυτοκτονήσει.

«Εγώ δεν θα πεθάνω μέσα στο Δρομοκαΐτειο, τρελή κι εγκαταλελειμένη, εγώ θα πάω στο παιδί μου», είπε η Β. Σταμάτη στον Φ. Ραγκούση στην τελευταία τους επικοινωνία χθες και όπως είπε ο δικηγόρος της δεν υποπτεύθηκε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο.

Τόνισαν ότι μοναδικό της μέλημα είναι να πάει κοντά στο παιδί της και αυτό που θέλει είναι να πάει να το βρει.

Μάλιστα τόσο ο κ. Κούγιας, όσο και ο κ. Ραγκούσης έκαναν έκκληση μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να επιστρέψει γρήγορα στο Δρομοκαΐτειο. Δεν έκρυψαν επίσης και οι δύο τους φόβους τους ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

«Αν θέλει να είναι άξια μάνα, κάνω έκκληση να επιστρέψει», είπε ο κ. Ραγκούσης, χωρίς να κρύβει τη μεγάλη του ανησυχία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top