Σάμος: Κι άλλος ΝΕΚΡΟΣ… θύμα της έλλειψης προσωπικού του ΕΚΑΒ!

Eίχε πάει σε άλλο περιστατικό

Σάμος: Κι άλλος ΝΕΚΡΟΣ… θύμα της έλλειψης προσωπικού του ΕΚΑΒ!

Τη ζωή στοίχισε σε ακόμη έναν πολίτη της Σάμου, η έλλειψη προσωπικού στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 20/3, ένας από τους ψάλτες της Εκκλησίας "Η Γέννηση του Χριστού" στο Παλαιό Καρλόβασι, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Οι πιστοί και οι ιερείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην εκκλησία ειδοποίησαν ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, το οποίο απείχε 35χλμ. Ωστόσο, τοπικό μέσο αναφέρει πως το μοναδικό ασθενοφόρο του νοσοκομείου της πρωτεύουσας είχε πάει σε άλλο περιστατικό.

Η γιατρός που εξέτασε τον 71χρονο άνδρα, έκρινε απαραίτητο να μεταφερθεί σε νοσοκομειακή μονάδα. Μετά από τουλάχιστον μία ώρα, οι πολίτες αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον άνδρα στην καρότσα ενός μικρού φορτηγού αυτοκινήτου στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Να θυμίσουμε ότι είχε συγκλονίσει ο θάνατος του 34χρονου πατέρα, 4 παιδιών, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο, τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή το ασθενοφόρο έφτασε στον τόπο του τροχαίου μιάμιση ώρα μετά. Ένα μήνα μετά, τον Δεκέμβριο του 2014, η Σάμος θρήνησε άλλους δύο νεκρού��, εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top