Αναρχικοί πίσω από τις απαγωγές στα Εξάρχεια;

Τι αναφέρει κείμενο σε ιστότοπο του αντιεξουασιαστικού χώρου

​Αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη για την απαγωγή – μυστήριο δύο προσώπων από ομάδα περίπου είκοσι κουκουλοφόρων το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Εξαρχείων.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε στον γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, indymedia, γίνεται λόγος για σαφέστατο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, ενώ τονίζεται ότι δεν θα γίνει ανεκτή οποιαδήποτε εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον πολιτικοποιημένο κόσμο της περιοχής, τους κατοίκους της, τους κινηματικούς χώρους και τα στέκια.

Καμία ομάδα δεν υπογράφει το κείμενο, ούτε ξεκαθαρίζεται πως επρόκειτο για απαγωγή, ενώ οι συντάκτες κηρύσουν πόλεμο στη μαφία.

«Το Σάββατο 22 Μάρτη στις 22.00 σύντροφοι του αναρχικού χώρου πραγματοποιήσαμε μια πολιτική παρέμβαση στην πλ. Εξαρχείων με ένα σαφέστατο μήνυμα και πολλαπλούς αποδέχτες. Απο εδώ και στο εξής δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον πολιτικοποιημένο κόσμο της περιοχής, τους κατοίκους της, τους κινηματικούς χώρους και τα στέκια. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε την ιστορική περιοχή των Εξαρχείων έρμαιο στις κάθε λογής μαφίες και συμμορίες. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς προκλήσεις και εχθρικές συμπεριφορές απέναντι σε άτομα ή χώρους του κινήματος και κατοίκους των Εξαρχείων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top