Μητέρα θύματος 17 Νοέμβρη:"Τα τέρατα πήραν τον γιο μου και τώρα καμαρώνουν γράφοντας βιβλίο"

Σπαράζει καρδιές η Α. Βάρη:"Επί 22 χρόνια περιμένω το γιο μου να γυρίσει"

Μητέρα θύματος 17 Νοέμβρη:"Τα τέρατα πήραν τον γιο μου και τώρα καμαρώνουν γράφοντας βιβλίο"

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα και στους συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Αγγελική Βάρη η οποία έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη λέγοντας ότι επί 22 χρόνια περιμένει να γυρίσει στο σπίτι ο γιος της, ο αστυφύλακας Γιάννης Βάρης που δολοφονήθηκε σε ηλικία 26 ετών από τρομοκράτες της «17 Νοέμβρη».

Ο αρχιεκτελεστής της 17Ν χαρακτηρίζει τον Γιάννη Βάρη στο βιβλίο του ως μέλος μιας «άγριας διμοιρίας» και η μητέρα του ξεσπαθώνει.

«Αγρια διμοιρία; Μα τι λέει αυτό το τέρας; Ο γιος μου ένα φτωχόπαιδο ήταν που κατέβηκε από τα Αραχωβίτικα Αχαΐας στην Αθήνα για να βγάλει το ψωμί του. Άγγελος ήταν και ρωτήστε όποιον θέλετε στον τόπο μας. Ενας άγγελος που δεν είχε προλάβει να κλείσει ούτε τέσσερις μήνες στην Αστυνομία. Και πότε να προλάβει να γίνει άγριος;» λέει και προσθέτει: «Τα τέρατα πήραν τον γιο μου και τώρα καμαρώνουν γράφοντας βιβλίο» λέει η ίδια.

Όπως αναφέρεται στον Ελεύθερο Τύπο, ο καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην 17 Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας, πουθενά στην περιγραφή του για το περιστατικό δεν υπάρχει μία συγγνώμη προς την οικογένεια του 26χρονου αστυφύλακα. Η κ. Αγγελική Βάρη είχε κατέβει στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της δίκης για να κοιτάξει στα μάτια τον Δημήτρη Κουφοντίνα. «''Εσείς μου πήρατε το παιδί, δολοφόνοι'' του φώναξα, ''αλλά εκείνος τίποτα''», θυμάται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top