Ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής: «Ο Μιχαλολιάκος, ήξερε πως θα δολοφονήσουν τον Φύσσα»

«Το κακό, ξεκινά από τον Αρχηγό. Το αίμα είναι στα χέρια όλων μας»

Ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής: «Ο Μιχαλολιάκος, ήξερε πως θα δολοφονήσουν τον Φύσσα»

Δεν έχει τέλος το κουβάρι των αποκαλύψεων για την κρυφή δράση της «Χρυσής Αυγής».

Μετά τις σοκαριστικές μαρτυρίες πρώην μέλους της, τώρα βγήκε και ένα ενεργό της μέλος, το οποίο προχωρά σε απίστευτες εξομολογήσεις για το κόμμα Μιχαλολιάκου:

«Πιστεύω ότι το κακό ξεκινά από τον Αρχηγό. Είναι το χειρότερο πρόσωπο. Όλοι είμαστε όργανα του. Και οι βουλευτές, εντολές από τον Αρχηγό παίρνουν. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στην ιεραρχία, και στρατιωτικός νόμος. Ο Μιχαλολιάκος πάντα μας έλεγε ότι είμαστε στρατιώτες».

Όπως λέει, «μου άρεσε αυτό. Υπάρχει τέτοια πλύση εγκεφάλου, που δεν υπάρχεις σαν οντότητα, δεν έχεις προσωπικότητα. Σου ανεβάζει την ανδρεναλίνη. Όταν πηγαίναμε να πλακώσουμε μετανάστες, νιώθαμε όμορφα. Ότι κάναμε κάτι καλό».

Και προσθέτει, πως «η δουλειά μας είναι να κυνηγάμε αναρχικούς, και η διασκέδαση να χτυπάμε Πακιστανούς».

  • «Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ»:

Το ενεργό μέλος της Χ.Α θεωρεί πως υπήρχε εντολή για το φόνο του Παύλου Φύσσα:

«Με τα τραγούδια του πιστεύω πως ενοχλούσε. Τον είχαν στοχοποιήσει. Πιστεύω καθαρά πως είχε δοθεί εντολή για φόνο. Δεν μπορεί ο άλλος να τον χτύπησε στην καρδιά για εκφοβισμό».

Θα μπορούσε ο Λαγός να πάρει μια τέτοια απόφαση χωρίς να ενημερώσει τον Μιχαλολιάκο;

«Δεν γίνεται», απαντά το ενεργό μέλος της Χ.Α.

Ο Μιχαλολιάκος ήξερε δηλαδή πως θα δολοφονήσουν τον Φύσσα;

«Κατά τη γνώμη μου, ναι. Υπάρχει ιεραρχία. Ένα μέλος λέει κάτι στον πυρηνάρχη, αυτός το μεταφέρει στο βουλευτή, και ο βουλευτής στον αρχηγό».

«Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»:

«Στην καρδιά δεν χτυπάς αν δεν θες να σκοτώσεις. Ο Ρουπακιάς με τη γυναίκα του, δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνοι άνθρωποι. Πριν ένα χρόνο, πλήρωσαν 20 ευρώ στην Τ.Ο Νίκαιας και έγιναν μέλη. Τον Ρουπακιά, τον κοροϊδεύανε όταν πήγε στη Χρυσή Αυγή. Όργανο ήταν. Όσοι δεν είχαν προσωπικόητητα, τους έβαζαν να εκτελούν εντολές και να κάνουν χατίρια».

  • «ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ»:

Κάνοντας την αυτοκριτική του, λέει πως «το αίμα είναι στα χέρια όλων μας. Όσοι στηρίξαμε αυτό το κίνημα. Τα έχουμε λερωμένα τα χέρια μας, και είμαστε υπεύθυνοι».

Παράλληλα, εξηγεί πως το κόμμα της Χ.Α «δεν πιστεύει στη δημοκρατία, αλλά είναι στη Βουλή. Όλα είναι εφέ. Σταματήσαμε να δέρνουμε Αλβανούς γιατί είναι στη λευκή φυλή και ψηφοφόροι μας».

  • ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;

«Διαφωνώ ριζικά με το φόνο ενός Έλληνα. Είμαι εθνικοσοσιαλιστής. Πρότυπο μου είναι ο Χίτλερ, και εξακολουθεί να είναι, δεν το κρύβω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top