Αγρίνιο: Ράκος ο 17χρονος που σκότωσε την μαμά του - Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει

Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στην άτυχη δασκάλα

Αγρίνιο: Ράκος ο 17χρονος που σκότωσε την μαμά του - Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα στην άτυχη δασκάλα από το Αγρίνιο, την οποία σκότωσε ο ανήλικος γιος της, επειδή του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση, φίλοι και συγγενείς. Η κηδεία της θα γίνει στον ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου.

Το πρωτοφανές έγκλημα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στο Αγρίνιο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 51χρονη, αγαπητή στην περιοχή γυναίκα, είχε τέτοιο τέλος.

Όπως σας είχαμε πει, ο 17χρονος γιος της πήρε ένα κουζινομάχαιρο και μετά από καυγά την μαχαίρωσε πέντε φορές με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή σε μια λίμνη αίματος. Αφορμή στάθηκε η παρατήρηση που του έκανε, ζητώντας του να κλείσει την τηλεόραση και να πάει για ύπνο, καθώς την επόμενη μέρα έδινε πανελλήνιες.

Ράκος ο 17χρονος με την πράξη του

Εν τω μεταξύ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 17χρονος μαθητής και δράστης, που κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας.

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πράξη του, όμως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ψυχική του υγεία ήταν εύθραυστη πριν τις πανελλήνιες. Το άγχος των εξετάσεων ήταν μάλλον η αφορμή, που του όπλισε το χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρχουν και στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό, στο γεγονός δηλαδή ότι η ψυχική κατάσταση του 17χρονου ήταν επιβαρυμένη και ειδικοί γιατροί κατά το παρελθόν τον είχαν παρακολουθήσει, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο βίαιο ξέσπασμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top