Πρέβεζα: Ιερέας δεν μετάλαβε μαθητές δημοτικού!

Σάλο έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του

​«Όποιος έχει φάει το πρωί, δεν θα μεταλάβει»... αυτά φέρεται να ήταν τα λ��για ιερέα εκκλησίας προς τους μικρούς μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες όταν οι μαθητές δημοτικού σχολείου στην Πρέβεζα, πήγαν με την συνοδεία των δασκάλων τους σε ναό της πόλης προκειμένου να εκκλησιαστούν.

Την ώρα που ο ιερέας βγήκε για να μεταλάβει τα μικρά παιδιά, ζήτησε να πλησιάσουν μόνο όσα ήταν νηστικά και δεν είχαν φάει τίποτε το πρωί.

Αυτό προξένησε το παράπονο κάποιων μικρών μαθητών οι οποίοι μετέφεραν την απαγόρευση αυτή του ιερέα στους γονείς τους.

«Είναι δυνατόν να απαιτούμε κάτι τέτοιο από μικρά παιδιά;» είπε γονιός και συνέχισε «την στιγμή που τα παροτρύνουμε να μεταλάβουν, γιατί μιλάμε για παιδιά 6 και 7 ετών που αντιδρούν σε κάτι τέτοιο, μάλιστα όταν οι γονείς δεν είναι παρόντες»

«Δηλαδή να πηγαίναμε τα παιδιά στο σχολείο το πρωί νηστικά μόνο και μόνο για να μεταλάβουν. Και μάλιστα νηστικά να περπατήσουν για να πάνε από το σχολείο στην εκκλησία και μετά από δύο ώρες να επιστρέψουν πάλι με τα πόδια στο σχολείο», συνέχισε ο πατέρας ενός μικρού μαθητή.

*φώτο αρχείου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top