Σκάνδαλο: Δεκαπλάσιο το κόστος για το γήπεδο του Χόκεϋ σε σχέση με του Λονδίνου

Όργιο σπατάλης στην Αθήνα του 2004!

Σκάνδαλο: Δεκαπλάσιο το κόστος για το γήπεδο του Χόκεϋ σε σχέση με του Λονδίνου

Απίστευτες σπατάλες έγιναν στην κατασκευή των Ολυμπιακών Σταδίων του 2004, τα οποία φτιάχτηκαν με τσιμέντο, αντίθετα με αυτά του Λονδίνου που ήταν λυόμενα και μεταπωλήθηκαν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Στάδιο Χόκεϋ επί χόρτου το οποίο βρίσκεται σε συγκρότημα στο Ελληνικό και κόστισε τουλάχιστον 10 φορές περισσότερο από το αντίστοιχο λυόμενο του Λονδίνου, που μπορεί να μεταφερθεί και να μεταπωληθεί.

Συγκεκριμένα, τα στάδιο αυτό υπερκοστολογήθηκε σε σχέση με την αρχική πρόβλεψη κατά 972% με κόστος πάνω από 200 εκατομμύρια 400 χιλιάδες ευρώ.

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για το ... «δημοφιλές» αγώνισμα του χόκεϋ επί χόρτου που αμφιβάλουμε αν κανείς στην Ελλάδα ξέρει πως παίζεται.

Το αντίστοιχο λυόμενο στάδιο του χόκεϋ επί χόρτου στο Λονδίνο το Ριβερμπανκ Αρένα με το εντυπωσιακό αγωνιστικό χώρο στα χρώματα του λογοτύπου των Ολυμπιακών Αγώνων κόστισε 22. 141. 000 ευρώ.

Προσέξτε όμως αυτή η τιμή είναι 8 χρόνια μετά το 2004 . Που πήγαν τα εκατομμύρια του 2004; Στα σκουπίδια, όπως βλέπετε και στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star, Βαγγέλη Γκούμα.

Διαλυμένος αγωνιστικός χώρος, κατεστραμμένοι προβολείς και πλιάτσικο όπου μπορούσαν…

Το ρεπορτάζ του STAR συνεχίζεται.

Κάντε κλικ και δείτε περισσότερα στο βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top