Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον 15χρονο Μανώλη - Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία του

Συγκινημένοι οι συμμαθητές του. Έδωσαν τα χρήματα της 5ημερης για την εγχείρηση

Χαμόγελα αισιοδοξίας για τον 15χρονο Μανώλη - Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία του

Χαμόγελα έχουν ζωγραφιστεί στα πρόσωπα των συγγενών, φίλων και συμμαθητών του 15χρονου Μανώλη από την Πάτρα χάρη στα πολύ αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Μανώλης υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση σηραγγ��δους αγγειώματος εγκεφάλου και η βελτίωση της κατάστασης του είναι πολύ θετική.

Ο γιατρός του, Β. Παναγιωτόπουλος, καθηγητής Νευρολογίας στο πανεπιστήμιο της Πάτρας, που τον συνόδευσε στο Ανόβερο δήλωσε στο Star πώς όλα πήγαν πολύ καλά.

Το παιδί ανέκτησε τις αισθήσεις του 2 μόλις ώρες μετά την 5ωρη εγχείρηση, στην οποία υποβλήθηκε και έκανε ήδη τα πρώτα του βήματα!

Σίγουρα θα χρειαστεί καιρός, για να συνέλθει εντελώς, όμως τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα.

Με μεγάλη χαρά άκουσαν τα νέα οι συμμαθητές του, οι οποίοι όπως σας είχαμε πει, έδωσαν τα χρήματά της 5ημερης για να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του. Από αυτή την πράξη αγάπης και ανθρωπιάς έγινε γνωστή η κατάσταση του και η είδηση έφτασε μέχρι το γραφείο του πρωθυπουργού.

Ο κ. Σαμαράς παραχώρησε το πρωθυπουργικό του αεροσκάφος, για να μεταφερθεί το παιδί στο Ανόβερο, ενώ ο ΕΟΠΠΥ εκταμίευσε 70.000 ευρώ για να καλύψει τα έξοδα της εγχείρησης.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο από το Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top