Μόνο 100 τρόλεϊ αντί για 180 βγήκαν στους δρόμους!!!!

Τι και αν έχει ανασταλεί η κινητοποίηση τους;;;;

Μόνο 100 τρόλεϊ αντί για 180 βγήκαν στους δρόμους!!!!

Μόνο 100 από τα 180 τρόλεϊ που θα έπρεπε να κυκλοφορήσουν, έχουν βγει τελικά στους δρόμους!

Τι κι αν κηρύχθηκε παράνομη η απεργία τους; Τι κι αν υποτίθεται πως οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποίησαν τους;!

Στο αμαξοστάσιο στην πλατεία Αττικής βρίσκεται κανονικά η απογευματινή βάρδια ωστόσο δεν φεύγουν.

Ορισμένοι συνδικαλιστές υποστηρίζουν ότι θα περιμένουν να τελειώσει ο διάλογος που είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα με το υπουργείο Ανάπτυξης.

Κάποιοι άλλοι όμως σύμφωνα με τον Ant1 λένε πως η απόφαση του ΔΣ για αναστολή των κινητοποιήσεων τους θα πρέπει να επικυρωθεί από την γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία πάλι θα συνεδριάσουν στις 10 το πρωί της Τρίτης, οπότε μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης δεν θα κυκλοφορούν λεωφορεία στο λεκανοπέδιο.

Τέλος, μια ακόμη απεργία στα μέσα μεταφοράς προκήρυξαν, για την ερχόμενη Πέμπτη 31 Ιανουαρίου οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και του προαστιακού.

Προκειμένου να μην σταματήσουν εκείνη την ημέρα τα δρομολόγια του ΟΣΕ και του Προαστιακού, οι εργαζόμενοι καλούν την κυβέρνηση εντός του επομένου 48ωρου «να προσέλθει σε διάλογο», με θέμα όπως λένε, «τη συλλογική τους σύμβαση εργασίας και όχι την εξαίρεση τους από το ενιαίο μισθολόγιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top