Την ώρα που υπογράφαμε το 1ο Μνημόνιο, κάποιες ΜΚΟ ξόδευαν εκατομμύρια εις βάρος του λαού!

Δείτε πως έδιναν δημόσιο χρήμα για παγοθραυστικά, ψώνια και «δώρα» σε φίλους!

Την ώρα που υπογράφαμε το 1ο  Μνημόνιο, κάποιες ΜΚΟ ξόδευαν εκατομμύρια εις βάρος του λαού!

Συμπόσια, κρουαζιέρες και μπίζνες real estate ήταν τα κύρια προγράμματα που φαίνεται ότι αναλάμβαναν να φέρουν εις πέρας δεκάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις από το 2000 μέχρι σήμερα. Εκτός από τις lifestyle περιοδείες από τον βόρειο Πόλο ως τον Αμαζόνιο και τα εκατομμύρια που έκαναν φτερά σε προσωπικο��ς λογαριασμούς μελών διοικητικών συμβουλίων, οι αποκαλύψεις φτάνουν σε νέα πεδία δράσης…

Οργανώσεις που έπαιρναν εκατομμύρια ευρώ για αποναρκοθετήσεις σε πρώην εμπόλεμες και μη περιοχές με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να είναι σε χειμερία νάρκη για 10 χρόνια!!

Με απλά λόγια… τη στιγμή που η Ελλάδα υπέγραφε το πρώτο μνημόνιο με τις μεγάλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, κάποιοι σπαταλούσαν το δημόσιο χρήμα σε παγοθραυστικά στην Αρκτική, σε ψώνια σούπερ μάρκετ των μελών του ΔΣ αλλά και σε …λογαριασμούς φίλων!

Το STAR μπήκε στη ΜΚΟ «Νόστος» και ανακάλυψε πως στήνονται μαγαζιά πλουτισμού , όπως στην περίπτωση του Κύκλου της Πάτμου, οι υπεύθυνοι του οποίου φέρονται να εισέπραξαν 9.500.000 ευρώ και να καταχώρησαν τα 6.500.000!!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top