Απόστολος Τσιτσιπάς: «Συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι»

Η ανάρτηση του στο Facebook μετά το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά

Απόστολος Τσιτσιπάς - Στέφανος Τσιτσιπάς
Δείτε βίντεο με το ξέσπασμα του Έλληνα τενίστα

Η συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον πατέρα του στο Open της Βιέννης, έγινε viral, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Απίστευτο ξέσπασμα Τσιτσιπά προς τον πατέρα του

Ωστόσο, όσα διαδραμίστηκαν εκείνη τη μέρα, δεν ήταν παρά μια κακή στιγμή για τον Έλληνα τενίστα, αφού ο μπαμπάς του θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του και να τον προπονεί.

«Κανείς δε μένει μαζί σου για πάντα»: Το αινιγματικό tweet του Τσιτσιπά

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μέσω ανάρτησής τους θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι με τον γιο του συνεχίζουν δυνατοί και ενωμένοι, μετατρέποντας κάθε εμπόδιο σε νίκη.

Διαβάστε την ανάρτηση του Αποστόλου Τσιτσιπά στο Facebook:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!!

Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top