«Πράσινος» ο διεθνής Σέρβος, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Δανεικός στην Πόρτο ο Σεμέδο

Η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έπεσε, με τις ομάδες να προχωρούν σε διορθώσεις του ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός παραχώρησε δανεικό στην Πόρτο τον Σεμέδο, ενώ ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε με την απόκτηση του διεθνή Σέρβου Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. 

Eγχειρίστηκε ο Παπαπέτρου!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το οκ και ο Παναθηναϊκός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Χόφενχαϊμ τον διεθνή Σέρβο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που προσθέτει στους πράσινους στοιχεία που αναζητούσε ο συμπατριώτης του προπονητής:  όπως είναι η ταχύτητα. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει 145 συμμετοχές στη Bundesliga ενώ έχει αγωνιστεί 34 φορές στο Europa League, μετρώντας τέσσερα γκολ και εννιά ασίστ. Με την εθνική ομάδα της Σερβίας έχει 23 συμμετοχές και δύο γκολ.

Δανεικός στην Πόρτο ο Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός που ανακοίνωσε με το βλέμμα στο μέλλον την απόκτηση των Ντιμπί Κεϊτά από τη Ρεάλ και Αμπντουλαγιέ Νταμπό από τη Ναντ, παραχώρησε δανεικό στην Πόρτο τον Σεμέδο. Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λοβέρα που παραχωρήθηκε δανεικός στην Ομόνοια. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δηλώσει αύριο το βράδυ την λίστα στην ΟΥΕΦΑ για την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Δυο θέσεις θα ελευθερωθούν από τους Χασάν και Μάρκοβιτς, ενώ ο Μανωλάς θα είναι ο ένας που θα προστεθεί. 

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Φράνσον 

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται ο διεθνής Σουηδός Αλεξάντερ Φράνσον που έμεινε ελεύθερος από την Νόρκεπινγκ. Ο 27χρονος αγωνίζεται στη θέση του κέντρου ως οκτάρι και εξάρι και έχει αγωνιστεί οκτώ φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Πριν την σουηδική ομάδα είχε αγωνιστεί στην Ελβετία για λογαριασμό της Βασιλείας.

Δύσκολες αποστολές για ΑΕΚ-Παναθηναϊκό

Η δράση στη Σούπερ λιγκ συνεχίζει αύριο με τη διεξαγωγή της 21ης εμβόλιμης αγωνιστικής. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Αρης-ΑΕΚ και ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top