Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό ο Μπόλονι με ειδικό όρο στο συμβόλαιο του

Mε τι φέρεται να ενοχλήθηκε η διοίκηση του Παναθηναϊκού;

Λάζλο Μπόλονι

Ηταν δεδομένο ότι ο Λάζλο Μπόλονι πολύ δύσκολα θα παρέμενε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ακόμα κι αν κατάφερνε να βγάλει τους πράσινους στην Ευρώπη. Η ήττα από την ΑΕΚ που έφερε το τριφύλλι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, σε συνδυασμό με τον όρο  πρόωρης αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του επίσπευσε την διαδικασίες πριν ολοκληρωθούν τα play-offs.

Παναθηναϊκός: Εν αναμονή των διεθνών

 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε μεριμνήσει να μπει όρος για "opt-out" πριν την 31η Μαΐου. Δηλαδή, οι πράσινοι είχαν το δικαίωμα να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Ρουμάνο τεχνικό καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ, εφόσον δεν επιθυμούσαν να συνεχίσουν μαζί του, αρκεί ο συγκεκριμένος όρος να ενεργοποιείτο πριν το τέλος του μήνα.

Ο Μπόλονι ήρθε για να γιατρέψει τον... πονόδοντο του Παναθηναϊκού

Ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην εφημερίδα "Nemzeti Sport" επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από το Τριφύλλι.

"Από αύριο δεν θα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος θα έχει άλλον προπονητή η ομάδα" ήταν το σχόλιο του 68χρονου τεχνικού.

Οι Ούγγροι μάλιστα συνέδεσαν την απόλυσή του και με το... τηλεοπτικό πλάνο που έδειχνε τον Μπόλονι να μιλάει στο κινητό τηλέφωνό του, την ώρα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top