Kobe Bryant: Είναι πολλά τα λεφτά…Vanessa Bryant

H σύζυγός του έβαλε τέρμα στη συνεργασία με εταιρία παπουτσιών

Δεκαπέντε μήνες μετά τον άδικο χαμό του σε αεροπορικό δυστύχημα η μακρόχρονη σχέση του Κόμπι Μπράιαντ με τη NIKE, που κρατούσε από το 2003, έλαβε τέλος.

Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia, υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων

Η αποκάλυψη έγινε από το ESPN, με τον ρεπόρτερ Nick DePaula να ανακοινώνει ότι δέχθηκε μήνυμα που έλεγε: “Η Βανέσσα Μπράιαντ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο. Ο Κόμπι και η ΝΙΚΕ χωρίζουν!»

H συγκινητική ανάρτηση του Αντετοκούνμπο για τον Κοbe Bryant

 

 

Λίγο μετά ήρθε η επιβεβαίωση από την σύζυγο του σούπερ σταρ των Λέικερς που τόνισε στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι σε ανακοίνωση της:

«Το συμβόλαιο του Κόμπι με τη ΝΙΚΕ έληξε στις 13/4/21. Ο Κόμπι και η ΝΙΚΕ δημιούργησαν ορισμένα από τα πιο ωραία παπούτσια για μπάσκετ, τα οποία φορέθηκαν και λατρεύτηκαν από φιλάθλους και αθλητές όλων των αθλημάτων, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ φόρεσαν τα παπούτσια του συζύγου μου, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι.  

Η ελπίδα μου είναι να μπορούν οι οπαδοί του Κόμπι να προμηθεύονται και να φορούν τα προϊόντα του. Θα συνεχίσω να μάχομαι γι’ αυτό. Τα προϊόντα με την υπογραφή του Κόμπι ξεπουλούν σε δευτερόλεπτα. Αυτό τα λέει όλα.

Ήλπιζα να σφυρηλατήσω μια συνεργασία ζωής με τη ΝΙΚΕ, η οποία θα αντικατόπτριζε την κληρονομιά του συζύγου μου. Θα κάνουμε πάντα ότι μπορούμε για να τιμήσουμε την κληρονομιά του Κόμπι και της Τζίτζι. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», κατέληξε στην δήλωση της  η Βανέσσα Μπράιαντ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ άρχισε τη συνεργασία του με τη ΝΙΚΕ το 2007, υπογράφοντας συμβόλαιο που του απέφερε σαράντα χιλιάδες δολάρια για τέσσερα χρόνια. Μαζί έβγαλαν περισσότερα από δέκα παπούτσια με τη υπογραφή του.

Πριν τον θάνατο του Κόμπι υπήρχαν έντονες φήμες ότι ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ ήταν έτοιμος να μην επεκτείνει την συνεργασία του με τη ΝΙΚΕ, μετά τη λήξη του συμβολαίου για να κυκλοφορήσει τη δική του μάρκα παπουτσιού.  

Σε ανακοίνωση της η ΝΙΚΕ αναφέρει: «Ο Κόμπι ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της σχέσης μας με τους καταναλωτές. Μας έδωσε ώθηση και μας έκανε όλους καλύτερους. Αν και η συνεργασία μας τελείωσε, ο Κόμπι παραμένει αγαπημένο μέλος της οικογένειας της ΝΙΚΕ».

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top