Η κόρη του Kobe Bryant, Natalia, υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων

Ο θρύλος του NBA θα ήταν πολύ περήφανος αν ζούσε

Σίγουρα αν ζούσε ο Kobe Bryant, θα ήταν περήφανος για τη μεγάλη του κόρη, Natalia, η οποία ήδη κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

kobe bryant

O θρύλος του NBA/ AP images

Μερικές μέρες μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον τραγικό θάνατο του θρύλου του NBA και της κόρης του, Gianna, η σύζυγός του έκανε μια χαρμόσυνη αποκάλυψη μέσω Instagram.

Vanessa Bryant: Συγκλονίζει έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Kobe Bryant

Η κόρη της, Natalia Bryant, μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και αυτό σημαίνει ότι θα είναι και επισήμως η επόμενη superstar της οικογένειας.

H συγκινητική ανάρτηση του Αντετοκούνμπο για τον Κοbe Bryant

Το IMG Models Worldwide, πρακτορείο στο οποίο ανήκουν πασίγνωστα μοντέλα όπως η Gigi Hadid, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από μία ανάρτηση στο εν λόγω Μέσο.

kobe bryant natalia bryant μοντέλο

Ο Bryant με τη σύζυγο και τις κόρες του το 2018/ AP Images

«Πάντα με ενδιέφερε η μόδα από πολύ μικρή ηλικία. Μου αρέσει η βιομηχανία της μόδας από τότε που με θυμάμαι ήθελα να γίνω μοντέλο. Έχω πολλά να μάθω αλλά νιώθω ότι αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθω και να εκφραστώ δημιουργικά», είναι η δήλωση της πανέμορφης κόρης του Bryant.

 

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της Natalia με το μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, εκτός από την Gigi, αναδημοσίευσαν και άλλα πασίγνωστα μοντέλα όπως η  Cindy Crawford.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top