Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα: Μίνι oδηγός για παίκτες

Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα

Εταιρείες Στοιχήματος στην Ελλάδα

Όταν ξεκίνησε το στοίχημα στην Ελλάδα η μόνη επιλογή για παιχνίδι ήταν το Πάμε στοίχημα του ΟΠΑΠ, ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά από εκείνες τις πιο απλές εποχές. Το internet μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και μπορούμε να πούμε ότι διεύρυνε άμεσα και σημαντικά τους ορίζοντες μας όσον αφορά το στοίχημα και τα προγνωστικά στοιχήματος. Ο παίκτης έχει πλέον πρόσβαση σε πάρα πολλές εταιρείες και μπορεί να συγκρίνει προσφορές και αποδόσεις και σε γενικές γραμμές να παίξει όπως ο ίδιος θέλει. Με άλλα λόγια, ο παίκτης δεν είναι πια «δέσμιος του ΟΠΑΠ» και δε χρειάζεται καν να βρίσκεται σε πρακτορείο για να παίξει.

Μπορεί λοιπόν οι επιλογές να είναι πλέον περισσότερες από ποτέ, αλλά οι πολλές επιλογές μπορεί να είναι και πονοκέφαλος για κάποιους παίκτες. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες, είναι λογικό να μην προσφέρουν όλες τις ίδιες υπηρεσίες και γενικά κάποιες να υπερτερούν σε κάποια συγκεκριμένα σημεία έναντι άλλων. Ας δούμε λοιπόν έναν απλό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να παίζετε μόνο σε εταιρείες με την ειδική άδεια

Κάτι που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν οι νέοι κυρίως παίκτες είναι το γεγονός ότι για να μπορεί να εισπράξει τα κέρδη του από μία ιστοσελίδα στοιχήματος θα πρέπει να έχει άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Ελλάδα. Σε αντίθετη περίπτωση ο παίκτης αν κάνει ανάληψη θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο και τις εισπρακτικές αρχές. Συνήθως οι ιστοσελίδες αναγράφουν σε εμφανές σημείο ότι έχουν την απαραίτητη άδεια για την Ελλάδα ενώ και η παρουσία των Ελληνικών σαν επιλογή γλώσσας είναι μία αρκετά αξιόπιστη ένδειξη. Εννοείται ότι οι εταιρείες που θα αναφερθούν παρακάτω έχουν την απαραίτητη άδεια και το παιχνίδι σε αυτές είναι απόλυτα νόμιμο.

Καλύτερη overall: Stoiximan.gr

Πρόκειται για μία ιστοσελίδα στοιχήματος που εξειδικεύεται στην Ελληνική αγορά στοιχήματος. Στις σελίδες της θα βρείτε πολύ καλές αποδόσεις, πολλές δυνατότητες στοιχήματος και φυσικά τα πιο πρόσφατα και αξιόπιστα Πάμε Στοίχημα προγνωστικά ΟΠΑΠ. Εννοείται ότι μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα συναλλαγές με όλες τις Ελληνικές κάρτες και τράπεζες. Επιπλέον, το site διαθέτει μία πολύ καλή εφαρμογή για κινητά. Τέλος, η stoiximan είναι χορηγός σε πολλές ελληνικές ομάδες και προσφέρει χρήματα και γενικά επενδύει στον αθλητισμό της χώρας και όχι μόνο.

Καλύτερη για κινητά: Netbet

Η Netbet είναι μία εταιρεία με μεγάλη και πολυετή παρουσία στον χώρο του στοιχήματος κι ένα πολύ αξιοσέβαστο όνομα διεθνώς, αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εφαρμογή για κινητά που έχει αναπτύξει. Είναι σίγουρα το app με τις περισσότερες δυνατότητες και την μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, κύριο του χαρακτηριστικό είναι ότι επιτρέπει τις συνδυαστικές επιλογές εύκολα και γρήγορα. Αν λοιπόν προτιμάτε να παίζετε στοίχημα από το κινητό σας τηλέφωνο, σίγουρα η Netbet είναι η καλύτερη για σας.
Καλύτερη για Ασιατικό στοίχημα:  Bet365

Αν είστε fan του Ασιατικού στοιχήματος, το λεγόμενο και Ασιατικό χάντικαπ, τότε σίγουρα η καλύτερη επιλογή για σας είναι η Bet365. Η εν λόγω εταιρεία είναι η πρώτη διδάξασα στην Ασιατική αγορά στοιχήματος και για πολλούς είναι αυτή που έφερε αυτόν τον τρόπο στοιχήματος στο ευρύ κοινό. Στις σελίδες της θα βρείτε σίγουρα τις καλύτερες και περισσότερες επιλογές για Ασιατικό στοίχημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα είναι αρκετά εύχρηστη και πολύ καλά σχεδιασμένη.

Η καλύτερή επιλογή για «παραδοσιακούς τύπους»: pamestoixima.gr

Εννοείται ότι ο ΟΠΑΠ δε θα μπορούσε να μείνει εκτός διαδικτύου. Στο pamestoixima.gr στην ουσία μπορείτε να παίξετε στοίχημα σαν να είστε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας. Γνώριμο κουπόνι, γνώριμοι κανόνες και γνωστές επιλογές είναι μερικοί από τους παράγοντες που καθιστούν το εν λόγω site την καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να παίξουν μέσω internet, ειδικά λόγω της καραντίνας, αλλά δεν έχουν πολλές γνώσεις όσον αφορά το internet και γενικά θέλουν να νιώσουν σαν να είναι σε πρακτορείο και πάλι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top