Η δωρεά του Γιώργου Καραγκούνη στο νοσοκομείο της Ρόδου!

Η ΕΠΣΔ τον ευχαρίστησε

Γιώργος Καραγκούνης

«Τυπάρας» και στη μάχη με τον κορωνοϊό αποδεικνύεται ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής προχώρησε σε μια σπουδαία δωρεά με αποδέκτη το νοσοκομείο της Ρόδου. Σε συνεργασία με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου χάρισε δύο αναπνευστήρες οι οποίοι θα αποτελέσουν σημαντικό όπλων στα χέρια του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου στη μάχη με τον ιό.

Κορωνοϊός: Ποια πεντάδα αθλητών διάλεξε για καραντίνα o Greak Freak!

Η ΕΠΣΔ με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστή την κίνηση της και ευχαρίστησε τον Καραγκούνη:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19.

Κoρωνοϊός: Πλάνο για μειώσεις 12%-20% στην Ρεάλ

Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένου της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

 

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για την δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top