Ξένοι διαιτητές στους Big 4 και το κύπελλο

H ΚΕΔ ανακοίνωσε και το σημαντικότερο ζευγάρι

Big4

Ορισμούς ξένων διαιτητών σε επιπλέον αγώνες πρωταθλήματος, όπως εξάλλου είχε συμφωνηθεί στην πρόσφατη  συνάντηση των «Big 4» με τη FIFA και την UEFA αλλά και στο σημαντικότερο ζευγάρι των προημιτελικών του Κυπέλλου, ανακοίνωσε η ΚΕΔ.

Όπως γνωστοποιήθηκε, πέρα από τα παιχνίδια των Big-4 μεταξύ τους, ρέφερι από το εξωτερικό θα σφυρίξουν και στα ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός και ΑΕΛ-ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, το ίδιο θα συμβεί και στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τους «8» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοινώνονται τα ακόλουθα σχετικά με τους ορισμούς αλλοδαπών διαιτητών.

Σε συνέχεια της συμφωνίας της 22ας Ιανουαρίου 2020 στη συνάντηση μεταξύ των FIFA, UEFA, Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Super League 1, Υφυπουργού Αθλητισμού και των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, προκειμένου να καταβληθούν οι καλύτερες δυνατές προσπάθειες για την αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών διαιτητών που ορίζονται στους αγώνες της Super League 1, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τη συνεργασία του Τμήματος Διαιτησίας της UEFA, πέτυχε την αύξηση των ορισμών των αλλοδαπών διαιτητών έως το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος από την φάση των προημιτελικών.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019/2020, ορισμοί των αλλοδαπών διαιτητών προγραμματίσθηκαν για όλους τους αγώνες μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ-Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι επιπλέον αγώνες στους οποίους θα ορισθούν αλλοδαποί διαιτητές είναι:

23η αγωνιστική: Ατρόμητος-Ολυμπιακός

24η αγωνιστική: ΑΕ Λάρισας-ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top