Ο Τσιτσιπάς σερβίρει άσους στα social media

Μια διαφορετική συνέντευξη του Έλληνα τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπας είναι το ανερχόμενο αστέρι της βιομηχανίας του τένις. Ο Έλληνας αθλητής έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία που φιλοξενήθηκε στο αρχηγείο του instagram στην Νέα Υόρκη, για να απαντήσει στις ερωτήσεις των 247 εκατομμυρίων ακολούθων της εφαρμογής.

Τσιτσιπά εσύ Σούπερ Σταρ αναφωνεί από χθες η παγκόσμια κοινότητα του instagram.

Αν και υπολείπεται ακόμα δραματικά του Ναδάλ, του Φέντερερ και του Τζόκοβιτς σε δημοτικότητα στα social media, o Έλληνας άσος είναι χωρίς αμφιβολία το next big thing του αθλήματος.
Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του αμερικανικού όπεν, έδωσε συνέντευξη, από το αρχηγείο του instagram στη Νέα Υόρκη και μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.
 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως γνωρίστηκαν οι γονείς του:
« Συναντήθηκαν στην Αθήνα. Η μαμά μου ήρθε να παίξει σε ένα τουρνουά και μετά τον αγώνα ο μπαμπάς μου την πλησείασε, ήταν μια όμορφη ιστορία, έτσι ξεκίνησε». 

Ενώ αποθέωσε για άλλη μια φορά την ελληνική κουζίνα την οποία ψάχνει σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρεθεί.

Ενώ αν είχε μαγικές ικανότητες θα προτιμούσε να είναι ο... σούπερ μαν.

Αν και είναι άσος στην τεχνολογία δεν είναι λάτρης της εικονικής πραγματικότητας.

Από την Δευτέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μπορέσει να σκηνοθετήσει τη συμμετοχή του στο αμερικανικό όπεν με στόχο να απαθανατίσει τη στιγμή που θα φτάσει στην κορυφή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top