Η ΕΠΟ δίνει στον Γιώργο Μπίκα 20.000 ευρώ για το σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς

Τον πρώην αρχιδιαιτητή θα ενισχύσει οικονομικά και η Superleague

Η ΕΠΟ δίνει στον Γιώργο Μπίκα 20.000 ευρώ για το σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς

​Λίγες μέρες μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής, η Επιτροπή Εξομάλυνσης αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τον πρώην αρχιδιαιτητή.

Αυτά δεν θα είναι τα μόνα χρήματα που θα πάρει ο πρώην αρχιδιαιτητής για τις υλικές ζημιές της οικίας του, αφού ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Στράτος, έχει δεσμευτεί να τον βοηθήσει.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

«Εγκρίθηκε ομόφωνα η τροποποίηση του άρθρου 24, παρ. 2, εδάφιο δ, του Κανονισμού Διαιτησίας, με την οποία διευρύνεται η δυνατότητα ορισμού παρατηρητών διαιτησίας σε ανώτερη κατηγορία, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα. Η διάταξη αυτή ισχύει ήδη για τους διαιτητές. Εγκρίθηκε πρόταση της ΚΕΔ(Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) για σχετική αναμόρφωση του Κανονισμού, ώστε να μπορεί να διευρύνει τους πίνακες διαιτησίας με διαιτητές που έχουν περάσει το ετήσιο σεμινάριο προεπιλογής και τα αντίστοιχα αγωνιστικά τεστ, καθώς και τους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας. Εγκρίθηκε η άμεση εκταμίευση ποσού 5.000 ευρώ προς τον κ. Γεώργιο Μπίκα, ως πρώτη δόση ενίσχυσης μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην οικία του. Η ΕΠΟ θα ενισχύσει τον κ. Μπίκα με ποσό 20.000 ευρώ, ενώ ανάλογη δέσμευση ενίσχυσης ανέλαβε και η Super League διά του προέδρου της κ. Στράτου.Ξεκινά άμεσα η διαδικασία αναμόρφωσης των κανονισμών της ΕΠΟ με προτεραιότητα σε θέματα πειθαρχικού δικαίου και δεοντολογίας.Η ΕΠΟ θα προβεί σε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της «κάρτας υγείας».Στην προσεχή συνεδρίαση της ΠΔΕ θα ληφθεί οριστική απόφαση για την επιλογή του διεθνούς οίκου, ο οποίος θα αναλάβει τον διαχειριστικό έλεγχο στην Ομοσπονδία για τα έτη 2014-2016».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Μπίκα για την πυρκαγιά στο σπίτι του: «Δεν έχω μαντήλι να κλάψω»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μπίκας για τον εμπρησμό στο σπίτι του:«Παραλίγο να κάψουν ζωντανή τη γυναίκα μου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top