ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μπίκας για τον εμπρησμό στο σπίτι του:«Παραλίγο να κάψουν ζωντανή τη γυναίκα μου»

«Κάηκαν και τρία διπλανά σπίτια, είναι αδίστακτοι» εξομολογήθηκε

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Μπίκας για τον εμπρησμό στο σπίτι του:«Παραλίγο να κάψουν ζωντανή τη γυναίκα μου»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως είναι λογικό, βρίσκεται ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ(Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου) και μέλος της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ, Γιώργος Μπίκας, αφού όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, έκαψαν ολοσχερώς το σπίτι του στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Ο ίδιος που για καλή του τύχη δεν βρίσκονταν μέσα, αλλά στα γραφεία της ΕΠΟ με σκοπό να ανακαλέσει την παραίτησή που είχε υποβάλλει, δύο μέρες πριν, ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για το τραγικό συμβάν.

«Ευτυχώς, η γυναίκα μου είχε φύγει κάποιες ώρες πριν από το σπίτι για να πάει στον γιο μας στη Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσε να ήταν μέσα, θα μπορούσε να είχε καεί ζωντανή! Γιατί μέναμε για μεγάλα διαστήματα στο σπίτι μας στην Ιερισσό» είπε στους οικείους του με δάκρυα στα μάτια, ενώ έγινε έξω φρενών που κάποιοι εγκληματίες μπορούν να δρουν ανενόχλητοι στο ποδόσφαιρο και να βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

«Κάηκαν και τρία διπλανά σπίτια από τη φωτιά που έβαλαν. Τι φταίνε οι άνθρωποι να βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να φοβούνται για τη ζωή τους; Δεν σκέφτηκαν ούτε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι αδίστακτοι».

Ο Γιώργος Μπίκας είναι βέβαιος πως πρόκειται για καλά οργανωμένη εγκληματική ενέργεια, δηλαδή για εμπρησμό που συνδέεται με την επίθεση μπράβων στο σπίτι του Τσαχειλίδη όσο και με τη μαφιόζι��η επιχείρηση που στήθηκε με σκοπό να αποτραπεί η παραμονή τους στη νέα ΚΕΔ.

Να σας θυμίσουμε πως μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αρχιδιαιτητή, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA στην Ελλάδα για τα θέματα του ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έδωσε εντολή στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ για διακοπή επ' αόριστον όλων των πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΟΚ! Έκαψαν το σπίτι του Μπίκα- Διακόπτονται ΟΛΑ τα πρωταθλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Στηρίζει την διακοπή ελληνικών πρωταθλημάτων ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top