Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για Πρίντεζη-Πόσο θα μείνει εκτός παρκέ

Υπέστη μερική θλάση

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για Πρίντεζη-Πόσο θα μείνει εκτός παρκέ
Ανακουφισμένοι είναι στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη. Ο υπαρχηγός των «ερυθρόλευκων» αποχώρησε τραυματίας από τον 3ο τελικό των «αιωνίων».

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα. Η αποθεραπεία του συγκεκριμένου προβλήματος γίνεται με εντατικές θεραπείες και τεράστια προσοχή, λόγω της επικινδυνότητας του σημείου και του πρόσφατου παρελθόντος πελματιαίας απονευρωσίτιδας του 31χρονου φόργουορντ.

Ο Πρίντεζης θα χρειαστεί τουλάχιστον 10 μέρες θεραπείας, με συνέπεια να μοιάζει αδύνατο να προλάβει τον 4ο τελικό.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μικρές οι πιθανότητες για Πρίντεζη»

Λίγες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Γιώργος Πρίντεζης ξανά στους τελικούς. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε με ενημέρωσή της τη διάγνωση για τον τραυματισμό του 31χρονου φόργουορντ προσθέτοντας πως θα αρχίσει άμεσα εντατικές θεραπείας προκειμένου να προλάβει τον πέμπτο τελικό, αν και οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Ο Γιώργος Πρίντεζης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στον τρίτο τελικό της Basket League Σκρατς 2015-16 η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή της πελματιαίας απονευρωσίτιδας με συνοδό μυϊκό αιμάτωμα πέλματος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα υποβληθεί σε εντατικές θεραπείες προκειμένου να προλάβει (μικρές οι πιθανότητες), εφόσον χρειαστεί, τον πέμπτο τελικό».

Διαβάστε επίσης:


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top