Η Κηφισιά πάει στο Champions League της FIBA!

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση

Η Κηφισιά πάει στο Champions League της FIBA!
Κηφισιά θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού, όπως ανακοίνωσε, έγινε δεκτή απο την FIBA η αίτηση που είχε καταθέσει για μια θέση στο Champions League.

H ομάδα των βορείων προαστίων, που φέτος τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Α1, θα είναι η τρίτη ελληνική ομάδα μετά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ που θα συμμετάσχει σε αυτή την νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς: «Η ΚΑΕ Κηφισιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άνοιξε η “πόρτα” για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Champions League, η FIBA έκανε δεκτή την Κηφισιά για να αγωνιστεί σαν τρίτη ομάδα της Ελλάδας στη διοργάνωση. Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, όπου η Κηφισιά κατέκτησε την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι κόποι της ομάδας μας ανταμείβονται με την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της και να διεκδικήσει ακόμη σπουδαιότερες διακρίσεις». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top