Ημέρα playoff- Ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Δείτε το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων

Ημέρα playoff- Ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!
Με το ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό, συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα των play-off για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, στο σημαντικότερο ματς του «μίνι» πρωταθλήματος, που συμπληρώνεται από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στην Τούμπα.

Οι τέσσερις διαγωνιζόμενες ομάδες των play-off θα παλέψουν για την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League αλλά και τις θέσεις για το Europa League

ΠΕΜΠΤΗ

18:15 (Τούμπα-NovaSports 2) ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

20:30 (ΟΑΚΑ-NovaSports 1) ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)

Παναθηναϊκός 7

ΠΑΟΚ 7

ΑΕΚ 5

Πανιώνιος 1

Όλα έτοιμα για τον τρίτο τελικό των «αιωνίων»

Έπειτα από δύο παιχνίδια όπου νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (19.30, OTE Sport 4) στο ΣΕΦ στον τρίτο τελικό των play-off της Basket League.

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει το ένα από τα τρία βήματα που χρειάζονται για την κατάκτηση του τίτλου και απόψε μάχονται για τη δεύτερη νίκη. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να υπερασπιστεί την έδρα του, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει το δεύτερο «break» με στόχο να μεταφέρει τη σειρά στο ΟΑΚΑ και να κλειδώσει το πρωτάθλημα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top