Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Έφτασε η ώρα του τελικού

Όλα κρίνονται στις 20.30

 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Έφτασε η ώρα του τελικού
Όλα είναι έτοιμα για τη διεκδίκηση του τελευταίου τίτλου της χρονιάς, ο οποίος θα κριθεί σήμερα στις 20.30 (ΟΤΕSport1) μετά από τις περιπέτειες γύρω από την υπόθεση διεξαγωγής του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός επιθυμεί φυσικά το νταμπλ, ενώ η ΑΕΚ «διψάει» για τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας θα προσπαθήσουν να μπουν ξανά σε αγωνιστική διάθεση, κάτι το οποίο πάλεψε άλλωστε και ο Μάρκο Σίλβα.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ, με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο της θα προσπαθήσει να συνδυάσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ με ένα τρόπαιο.

Aναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πoυλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top