ΘΛΙΨΗ για τον αδικοχαμένο αθλητή-ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ η θεία και ο προπονητής του μίλησαν στο Star

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια ανάμεσά τους

ΘΛΙΨΗ για τον αδικοχαμένο αθλητή-ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ η θεία και ο προπονητής του μίλησαν στο Star
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άμφισσας από τον άδικο χαμό του 16χρονου Σπύρου Ντόκου που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, ο 16χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας του Παναθηναϊκού βγαίνοντας με το ποδήλατο του από το σπίτι του στην Άμφισσα για να προπονηθεί, από άγνωστη αιτία, προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό στην είσοδο της πόλης, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Άμφισσας, αλλά ήταν π��έον αργά. Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.
«Όλα συνέβησαν έξω από την Άμφισσα. Στο σημείο ήταν παρκαρισμένο ένα φορτηγό, το οποίο δεν τηρούσε τους κανόνες ασφαλείας…προσέκρουσε πάνω και ο πατέρας του είδε τι συνέβη λίγα λεπτά αργότερα», είπε στο Star, η θεία του άτυχου αθλητή.

Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα του στην σύντομη, αλλά επιτυχημένη πορεία του στο άθλημα της ποδηλασίας, ο προπονητής του κ. Γιώργος Φωκάς δήλωσε: «Είχε κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων του. Όλοι, αναγνώριζαν το μεγάλο του ταλέντο».

Η Ελευθερία Γιάχου, αθλήτρια ποδηλασίας: «Ένας άριστος μαθητής με σπουδαίες επιτυχίες στο χώρο της ποδηλασίας. Πρωταθλητής με την ομάδα του Παναθηναϊκού και με ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


Διαβάστε επίσης:

ΘΛΙΨΗ στον Παναθηναϊκό: Σκοτώθηκε 16χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας!



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top