ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο θάνατος του 16χρονου πρωταθλητή ποδηλασίας- Τα ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ μηνύματα στο Facebook

Στις 17.00 το απόγευμα το τελευταίο ''αντίο'' στον άτυχο αθλητή

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο θάνατος του 16χρονου πρωταθλητή ποδηλασίας- Τα ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ μηνύματα στο Facebook
Με δάκρυα στα μάτια οι γονείς, οι φίλοι αλλά και η οικογένεια του Παναθηναϊκού αποχαιρετούν τον 16χρονο πρωταθλητή ποδηλασίας, Σπύρο Ντόκο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, o άτυχος νεαρός βγαίνοντας με το ποδήλατο του από το σπίτι του στην Άμφισσα για να προπονηθεί, από άγνωστη αιτία, προσέκρουσε σε σταθμευμένο φορτηγό στην είσοδο της πόλης, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.

Τον άτυχο ποδηλάτη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του.

Στα «μαύρα» έχει ντυθεί και η σελίδα του στο facebook, αφού πολλοί από τους φίλους του, έχουν βάλει πένθιμες φωτογραφίες στο προφίλ τους και άλλοι την φωτογραφία του αδικοχαμένου Σπύρου.
nt0.jpg

nt3.jpg
nt2.jpg

nt5.jpg

nt4.jpg





«Ο Παναθηναϊκός θρηνεί…»
Με μια λιτή ανακοίνωση, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, «αποχαιρέτησε» τον 16χρονο Σπύρο Ντόκο αθλητή της ποδηλασίας, που έφυγε από τη ζωή τόσο αναπάντεχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θρηνεί για την απώλεια του 16χρονου ποδηλάτη του Συλλόγου μας, Σπύρου Ντόκου και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Αύριο Πέμπτη 14/4 στις 17:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Άμφισσα, το «τελευταίο αντίο» στο Σπύρο».

«Ο ΠΑΟ έχασε ένα κομμάτι της οικογένειάς του»

Συγκλονισμένος από το θάνατο του αθλητή Σπύρου Ντόκου, ο υπεύθυνος του τμήματος της «πράσινης» ποδηλασίας, Γιώργος Φωκάς, τον αποχαιρέτησε μέσα από το λογαριασμό του στο facebook.

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο.,σήμερα έχασε ένα μέλος της οικογένειάς του.Όλοι όσοι επιθυμούν να πούνε το τελευταίο αντίο στον Σπύρο μας,η νεκρόσημη τελετή θα γίνει στην Άμφισσα, την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 17:00 Αθάνατος Σπυράκο!!!!!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top