Ξέφρενο γλέντι για το πρωτάθλημα: Το κάψανε στα μπουζούκια οι παίκτες του Ολυμπιακού

Λουλουδοπόλεμος δίχως… έλεος στο Άσπρο Πιάτο - Πήρε το μικρόφωνο από τον Τσαλίκη ο Πέτγουεϊ

Ξέφρενο γλέντι για το πρωτάθλημα: Το κάψανε στα μπουζούκια οι παίκτες του Ολυμπιακού

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε χθες για τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έφθασαν μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους κατέκτησαν το πρωτάθλημα με «σκούπα» (δηλαδή με 3-0) και οι πανηγυρισμοί ήταν δικαιολογημένοι!

2312539.jpg
Η ομάδα του Ολυμπιακού, αφού το πανηγύρισε δεόντως μέσα στο γήπεδο, το «έκαψε» στη συνέχεια στον Γιώργο Τσαλίκη, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επιδεικνύουν μεγάλη τεχνική και στο χορό αλλά και το τραγούδι!

074005.jpgΦ

* Φωτογραφία Action Images


Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού πήραν για λίγο και το μικρόφωνο από τον δημοφιλή τραγουδιστή, αλλά τα βλέμματα έκλεψε ο Μπρεντ Πετγουέι, ο οποίος ανέβηκε στην πίστα και άρχισε να τραγουδά το «Κοριτσάρα μου για σένα όλα τα λεφτά»! Μάλιστα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανήρτησε και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό της στο facebook (δείτε ΕΔΩ).

074107.jpg

* Φωτογραφία Action Images

Ο Βασίλης Σπανούλης, από την πλευρά του έριξε μια… ζεϊμπεκιά, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης έριχνε σουτ με… λουλούδια!

tsal.jpg
«Μπράβο στα παιδιά του Ολυμπιακού που τους περισσότερους τους ξέρω τόσα χρόνια και τους νιωθω φιλαράκια μου ..! Σας ευχαριστω που μοιραστήκατε τη χαρά σας μαζί μου και ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο twitter, συμπληρώνοντας με χιούμορ: «ΥΓ: με Petway , Πρίντεζη και Μάντζαρη στα μικρόφωνα ζήτησα μπάλα μπάσκετ γιατί θα μας φάνε τη δουλειά»!

tsal2.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top