Europa League: Έφθασε κοντά στο διπλό, έφυγε τελικά με το «Χ» ο ΠΑΟΚ

1-1 με Φιορεντίνα στην Ιταλία

Europa League: Έφθασε κοντά στο διπλό, έφυγε τελικά με το «Χ» ο ΠΑΟΚ
Εκεί που το παιχνίδι έδειχνε πως πάει για «λευκή» ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει το colpo grosso με τον Μάρτενς στο 81’! Οι Ιταλοί, ωστόσο, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη…

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει όρθιος στη Φλωρεντία και πήρε ένα βαθμό που ενδεχομένως να αποδειχθεί υπερπολύτιμος στη μάχη της πρόκρισης.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» στάθηκε με αξιώσεις απέναντι στην Φιορεντίνα, η οποία τον πίεσε πολύ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, οι Θεσσαλονίκεις μπήκαν με… Δευτέρα από τη φυσούνα και μάλιστα σημείωσαν και γκολ που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 55’ με τον Κλάους Αθανασιάδη.

Η Φιορεντίνα έμοιαζε καλά κλεισμένη και ο ΠΑΟΚ συνέχισε να κυνηγά το γκολ, όπερ και εγένετο στο 81’ με τον Μάρτενς.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διαφυλάξει το «χρυσό» διπλό, ωστόσο ο Πασκουάλ είχε άλλη άποψη. Με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 88’ έκανε το 1-1 και έδωσε και μαθηματικά την πρόκριση στην ομάδα του για την επόμενη φάση.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, διατηρεί βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς κρατάει την τύχη στα χέρια του. Αυτό που θέλει οπωσδήποτε είναι νίκη την επόμενη αγωνιστική επί της Ντιναμό στο Μινσκ για να παίξει την πρόκριση με την Γκινγκάμπ στη Θεσσαλονίκη την τελευταία αγωνιστική. Φυσικά μια απώλεια βαθμών από τη γαλλική ομάδα στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα θα είναι πολύ καλοδεχούμενη… Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top