Η ώρα του «τελικού» για την Ελλάδα: Το STAR στο Νατάλ της Βραζιλίας!

Έτοιμη η Εθνική για τη νίκη - Στο πλευρό της περίπου 1.000 Έλληνες

Η ώρα του «τελικού» για την Ελλάδα: Το STAR στο Νατάλ της Βραζιλίας!
Έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη και να αναθερμάνει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει στη 1 τα ξημερώματα την Ιαπωνία.

Το STAR βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελλάδας σήμερα, στο Νατάλ, την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε, στη βορειοανατολική Βραζιλία.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λίγγρης μεταφέρει το κλίμα από τη βραζιλιάνικη πόλη, όπου Έλληνες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν από νωρίς το πρωί για τον «τελικό», όπως αποκαλείται.

Η Εθνική θα αγωνιστεί στο υπερσύχρονο γήπεδο Αρένα Ντας Ντούνας, το οποίο θεωρείται το καλύτερο γήπεδο της Λατινικής Αμερικής και κόστισε περίπου 100 εκ. ευρώ!

Ωστόσο, οι διεθνείς μας εκτός από τους Ιάπωνες, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον άστατο καιρό αφού οι καιρικές συνθήκες στη βραζιλιάνικη πόλη αλλάζουν κάθε 3 ώρες!

«Αυτή τη στιγμή η πρωινή βροχή έχει κοπάσει και αναμένεται να ξεκινήσει την ώρα του αγώνα» μας ��νημερώνει ο Γιώργος Λίγγρης από το Νατάλ.

Υπολογίζεται ότι στο πλευρό της Εθνικής θα βρίσκονται περίπου 1.000 Έλληνες, με τους Ιάπωνες να αναμένεται να είναι πολύ περισσότεροι.

Ωστόσο όπως και στο γήπεδο, έτσι και στις εξέδρες η μάχη θα κριθεί από την ελληνική ψυχή, την οποία επικαλέστηκε και ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top