Ιστορική στιγμή: Ο Αντετοκούνμπο επελέγη να συμμετάσχει στο All Star Game

Η πρώτη συμμετοχή Έλληνα παίκτη στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ

Ιστορική στιγμή: Ο Αντετοκούνμπο επελέγη να συμμετάσχει στο All Star Game
Ιστορική στιγμή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και για την Ελλάδα. Στην πρώτη του χρονιά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ο νεαρός φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς επελέγη να συμμετάσχει στο All Star Game. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή Έλληνα παίκτη στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του και η σ��νεχώς ανοδική του πορεία χάρισαν στον Αντετοκούνμπο μια θέση στο παιχνίδι των Rookies ή αλλιώς Rising Stars Challenge που θα διεξαχθεί την πρώτη μέρα του All Star την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στη Νέα Ορλεάνη.
Οι Μπακς έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στο Αντετοκούνμπο μέσω του λογαριασμού τους στο twitter.
Στο Rookie game θα συμμετάσχει ακόμα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν των Ατλάντα Χοκς, Πέρο Άντιτς.

Οι πρωτοετείς και δευτεροετείς παίκτες που επελέγησαν και θα χωριστούν σε μεικτές ομάδες είναι οι: Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (Σίξερς), Τρέι Μπερκ (Τζαζ), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Χάρισον Μπαρνς (Ουόριορς), Πέρο Άντιτς (Χοκς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Νάγκετς), Στίβεν Άνταμς (Θάντερ), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορς (Νικς), Τέρενς Τζόουνς (Ρόκετς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Βίκτορ Ολαντίπο (Μάτζικ), Κέλι Όλινικ (Σέλτικς), Μέισον Πλάμλι (Νετς), Τζάρεντ Σάλιντζερ (Σέλτικς), Γιόνας Βαλαντσιούνας (Ράπτορς), Ντιόν Γουέιτερς (Καβαλίερς).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top