Ζινεντίν Ζιντάν: «Δεν μετανιώνω για τίποτα στην καριέρα μου»

Το μήνυμα του για την Ελλάδα της κρίσης

Ζινεντίν Ζιντάν: «Δεν μετανιώνω για τίποτα στην καριέρα μου»

Για τίποτα δεν μετανιώνει στην καριέρα του ο Ζινεντίν Ζιντάν, που δεν θα άλλαζε τίποτα απ΄όσα σπουδαία πέτυχε.

Μιλώντας στη NOVA, στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, αποκάλυψε ποια θα ήταν η δική του ιδανική πεντάδα ενώ έστειλε και το μήνυμα του για την Ελλάδα της κρίσης:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τώρα το βιώνουν και άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η οποία περνάει δύσκολες στιγμές. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να σκεπτόμαστε τις οικογένειες. Εύχομαι η κατάσταση να βελ��ιωθεί γι' αυτούς που περνούν δύσκολα».

Αναφερόμενος στη ζωή του και αν θα την άλλαζε, λέει:

«Δεν θα ήθελα να αλλάξω την πορεία της ζωής μου. Εάν είχαμε αυτή τη δυνατότητα τότε θα αλλάζαμε πολλά στη ζωή μας. Είμαι χαρούμενος με όσα έχω καταφέρει στη ζωή μου. Ακόμη και τα αρνητικά συμβάντα με έχουν βοηθήσει, οι αρνητικές εμπειρίες έχουν και τα θετικά στοιχεία τους. Με λίγα λόγια δεν θα άλλαζα πολλά στην καριέρα μου. Είμαστε έτσι φτιαγμένοι ώστε να ζούμε με τα λάθη μας. Πρέπει να προχωρούμε στη ζωή έχοντας κάνει λάθη, οφείλουμε να κρατούμε μόνο τα θετικά, τα υπόλοιπα πρέπει να τα «σβήνουμε», δεν είναι καλό να το σκέφτεσαι πολύ».

Όσο για το ποια θα ήταν η ιδανική πεντάδα για εκείνον;

«Θα επέλεγα το Ρονάλντο, τον Βραζιλιάνο εννοώ, στην άμυνα θα έβαζα τον Πάολο Μαλντίνι, ως τερματοφύλακα τον Φαμπιέν Μπαρτέζ, επομένως μέχρι στιγμής έχουμε τρεις, κι εγώ μαζί τους είμαστε τεσσερις, και πέμπτο θα έβαζα έναν ακόμα επιθετικό, τον Κριστιάν Βιέρι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top