Μπατίστ: Άνετα ξανάκανα... φυλακή για να ζήσω πάλι αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ!

Ακόμη παραμιλάει από την αποθέωση που του επεφύλασσαν οι «πράσινοι» οπαδοί

Μπατίστ: Άνετα ξανάκανα... φυλακή για να ζήσω πάλι αυτό που έγινε στο ΟΑΚΑ!
Είτε με τον Καπετανάκη που ‘χει ντούγκλα στο μουστάκι, είτε χωρίς, ο Μπατίστ… ξαναέκανε φυλακή!

Ο πρώην άσος των «πρασίνων» προχώρησε στην εκπληκτική δήλωση πως θα ξαναέκανε φυλακή, προκειμένου να γνωρίσει την αποθέωση που του πρόσφεραν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!

Ο Μιλώντας στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, ο «μπουλντόζας» τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να περάσει ξανά την δοκιμασία της κράτησης του, προκειμένου να απ��λαύσει ξανά την αποθέωση από τους φίλους του «τριφυλλιού».

«Υπήρξε ένα πρόβλημα αλλά όλα είναι εντάξει. Μου φέρθηκαν από την πρώτη στιγμή πολύ καλά και ξέρω ότι άλλοι στη θέση μου θα ήταν πολύ χειρότερα. Γνωρίζω ότι με φρόντισαν ιδιαίτερα. Το θέμα διευθετήθηκε, για μένα τελείωσε. Θα το ξαναέκανα! Στην αρχή ήταν πολύ έντονη η στιγμή αλλά αυτά τα δάκρυα ήταν χαράς και όχι λύπης. Για όλα αυτά που ζήσαμε εδώ εννιά χρόνια, τόσους τίτλους. Ήταν υπέροχα χρόνια, είδα δικούς μου ανθρώπους, τους αγκάλιασα και τους ευχαριστώ γιατί ήρθα από μία άλλη χώρα, ξένος. Όμως αυτά τα παιδιά με βοήθησαν να προσαρμοστώ στην κοινωνία και με υποδέχτηκαν με... ανοιχτές αγκάλες όταν ήρθα. Άρα εγώ είχα μόνο να αφοσιωθώ στο μπάσκετ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπατίστ.

Θυμηθείτε την αποθέωση στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ούλκερ, στην πρώτη επιστροφή του ως αντίπαλος του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ...
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top