Νέες αποκαλύψεις για τον Άρμστρονγκ: Είχε κάνει "βαποράκι" τη φυσιοθεραπεύτρια του!

Χάπια, ουσίες και μεταγγίσεις αίματος έκαναν τον ποδηλάτη θρύλο!

Νέες αποκαλύψεις για τον Άρμστρονγκ: Είχε κάνει "βαποράκι" τη φυσιοθεραπεύτρια του!

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Λανς Άρμστρονγκ καταρρέουν πλήρως την εικόνα του ειδώλου, που με τόση "ντόπα" φαίνεται πως είχε χτίσει ο Αμερικανός ποδηλάτης!

Νέο στοιχείο στην υπόθεση είναι η καταγγελία μιας γυναίκας, ονόματι Έμα Ο’ Ράιλι, που εργαζόταν ως φυσιοθεραπεύτρια του Άρμστρονγκ και η οποία αποκάλυψε ότι λειτουργούσε ως «βαποράκι" του ποδηλάτη. "Ο Λανς μου έδωσε ένα μικρό πακέτο σε πλαστικό. Με ρώτησε αν θα ήμουν πρόθυμη να τα μεταφέρω εγώ στον επόμενο προορισμό τους. Από τη σχήμα και την αίσθηση του πακέτου, υπέθεσα ότι περιείχε σύριγ��ες!" κατέθεσε χαρακτηριστικά.

Ο ποδηλάτης εξακολουθεί να δηλώνει αθώος και μάλιστα θέλει να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους! Μόνο που δεν το ζήτησε ο ίδιος, αλλά σε πρόταση του BBC, σχετικά με την ενδεχόμενη λύση του ζητήματος μ'έναν ανιχνευτή ψεύδους,ο δικηγόρος του απάντησε: "Δεν ξέρω. Μπορεί."

O επικεφαλής της υπηρεσίας αντιτόπινγκ των Η.Π.Α δηλωσε ξεκάθαρα: "Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά και περιγράφουν το πιο επαγγελματικό πρόγραμμα χρήσης αναβολικών".

Να θυμίσουμε πως ο μέχρι πρότινος "θρύλος" της ποδηλασίας και του αθλητισμού νίκησε τον καρκίνο και κέρδισε επτά φορές τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας. Τίτλοι και μετάλλια του αφαιρέθηκαν, μετά την απόφασή του να μην συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με την υπηρεσία αντιντόπινγκ Usada. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top