Πασχάλης Σταθελάκος: "Τώρα που πήρα το αργυρό μετάλλιο, με θυμήθηκαν όλοι!"

Κατέκτησε και "χάλκινο" στη σφαίρα- 2ο προσωπικό μετάλλιο

Πασχάλης Σταθελάκος: "Τώρα που πήρα το αργυρό μετάλλιο, με θυμήθηκαν όλοι!"

​Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης Πασχάλης Σταθελάκος, ο οποίος κατάγεται από το Αχλάδι Φθιώτιδας μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδος και εξέφρασε τα παράπονα του με πικρία για την ανυπαρξία στήριξης στις προσπάθειες του ως τώρα.

"Θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δίνει ο κόσμος, είναι πολύ κοντά μου και με κάνει να υπερβάλλω τον εαυτό μου, αλλά έχω ένα παράπονο που τέσσερα χρόνια προσπαθώ μόνος μου. Δεν είχα καμία στήριξη, ούτε από την περιοχή μου, ούτε απ'όλη την Ελλάδα. Για συγχαρητήρια μου ευχήθηκαν όλοι πρώτοι, αλλά για βοήθεια, καμία στήριξη κανενός" , δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός πρωταθλητής.

Ακόμη, για το επίτευγμα του αυτό της 2ης θέσης και της κατάκτησης ευρωπαϊκού ρεκόρ είπε: "Ήταν τεράστια επίδοση αυτή για μένα, δεν την είχα κάνει σε καμία προπόνηση. Θα πρότεινα να ασχοληθούν με την περιοχή μας και γενικά με τα νέα παιδιά γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ταλέντο και τ'αφήνουν και χάνονται!"

Σήμερα στη 1 μ.μ ώρα Ελλάδος, ο Πασχάλης Σταθελάκος αγωνίστηκε στη σφαίρα (κατηγορία F40) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση. Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου είχε βολή στα 12.78μ., και είναι το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση μετά το ασημένιο στη δισκοβολία (κατηγορία F40) και το 8ο το όγδοο της ελληνικής αποστολής στους Αγώνες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top