Ο πρίγκιπας Χάρι τραβά τα βλέμματα και στην πισίνα του Ολυμπιακού σταδίου!

Πήγε να παρακολουθήσει τους Παραολυμπιακούς και όλα τα φλας έπεσαν πάνω του

Ο πρίγκιπας Χάρι τραβά τα βλέμματα και στην πισίνα του Ολυμπιακού σταδίου!

​Σ' ένα άλλο "πισίνα πάρτυ" βρέθηκε ο πολυσυζητημένος πρίγκιπας Χάρι, μόνο που αυτή τη φορά ήταν για κοινωνικό σκοπό, αφού παρευρέθηκε και παρακολούθησε την κολύμβηση των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νεαρότερου πρίγκιπα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και η δεύτερη, μετά τις γυμνές φωτογραφίες του που τον έδειχναν σε περιπτύξεις με μια κοπέλα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας! Μάλιστα, εμφανίστηκε δημόσια μετά το "βασιλικό σκάνδαλο" σε λιγότερο από 24 ώρες, αφού το βράδυ που μας πέρασε παρευρέθη στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο.

Παρά τη λογική αμηχανία του και το φόβο του ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "θα έπεφταν πάνω του", ο πρίγκιπας Χάρι ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, ενώ δεν σταμάτησε να επευφημεί την ομάδα πόλο γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας που αγωνιζόταν κόντρα στη Δανία.

Τα φλας δεν τα απέφυγε, αφού όλοι οι αθλητές τον πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί του, έχοντας στραμμένα τα βλέμματα και το εν��ιαφέρον τους πιο πολύ στον ίδιο, παρά στο τι συνέβαινε στην πισίνα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top