Ζούρος:"Λόγω της κακής μας εμφάνισης,της ατυχίας και της διαιτησίας χάσαμε από τη Νιγηρία"

Επέστρεψε η Εθνική ομάδα Μπάσκετ από το Κάρακας

Ζούρος:"Λόγω της κακής μας εμφάνισης,της ατυχίας και της διαιτησίας χάσαμε από τη Νιγηρία"
​Η Εθνική ομάδα Μπάσκετ δεν κατάφερε να προκριθεί προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και επέστρεψε αργά χθες από το Καράκας.
«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρ΄ όλα αυτά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες και τους συνεργάτες μου γιατί η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ στη διοργάνωση, όπως όλοι παραδέχτηκαν, παρά την ελλειπή και μικρή σε διάρκεια προετοιμασία», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος.
Όσον αφορά στο παιχνίδι με τη Νιγηρία πρόσθεσε: «Αυτό που έπαιξε ρόλο στην ήττα μας από τη Νιγηρία ήταν λίγο η κακή μας εμφάνιση, λίγο η ατυχία και αρκετά η διαιτησία. Αν για παράδειγμα μέσα στο ματς είχαμε δύο εύστοχες βολές παραπάνω, αν παίρναμε ένα ριμπάουντ ακόμη και δεν υπήρχαν οι δύο ανάποδες αποφάσεις στο τέλος με το φάουλ που δόθηκε στον Ζήση και δεν δόθηκε στον Σπανούλη, η ομάδα θα είχε προκριθεί, θα είχαμε επιστρέψει σαν ήρωες και όχι έτσι όπως επιστρέψαμε. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον και πιστεύω πως θα φέρει πολλά μετάλλια».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top