Ο Γιάννης Τσιρώνης, ο Νίκος Καρανίκας και ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσαν «το παρών» σε έκθεση κάνναβης

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση με προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης

Έκθεση με προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το παρόν έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. 

Χαμογελαστός ο Γιάννης Τσιρώνης περιδιαβαίνει στα περίπτερα τη έκθεσης και δεν λέει όχι σε κανένα κέρασμα προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης. Ο αναπληρωτής υπουργός δοκίμασε μεταξύ άλλων γραβιέρα, καφέ και τσάι κάνναβης, απέφυγε ωστόσο την… πίτσα.

Σε λίγες μέρες θα έρθει στη Βουλή η τροπολογία για τη νόμιμη χρήση φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης που θα ανοίξει το δρόμο για την εισαγωγή και κατασκευή νόμιμων σκευασμάτων πολλά από τα οποία βοηθούν στην αντιμετώπιση σοβαρών νοσημάτων.

Το παρόν στην έκθεση έδωσαν ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που στο παρελθόν είχε πρωτοστατήσει για τη νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης.

Αυτή αναμένεται να προσελκύσει επενδύσεις 1,5 με 2 δις εκατομμυρίων ευρώ. Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εταιρείες από το Ισραήλ, την Ελλάδα και τον Καναδά.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top